Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 13 2006

ΟΠΑΠ: Ο ”κεραυνός” και η... επιβεβαίωση!

Ως ”κεραυνός εν αιθρία” έπεσαν τότε στο στενό κύκλο της αγοράς οι πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει το euro2day.gr για τον ΟΠΑΠ στις αρχές… Μαΐου, σύμφωνα με τις οποίες (σ.σ. αναδημοσιεύουμε από το τότε θέμα το πλήρες κείμενο του οποίου βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.euro2day.gr/articles/101973/):

”Ο κίνδυνος μιας πιθανής εμπλοκής σε χρονοβόρες διαδικασίες ενός διαγωνισμού θα πρέπει να αποφευχθεί και να προχωρήσει νομότυπα ο Οργανισμός σε διαδικασία απευθείας διαπραγμάτευσης και τελικής ανάθεσης του έργου της διαχείρισης του Στοιχήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν ήδη ξεκινήσει διερευνητικές επαφές με αντίστοιχους κρατικούς φορείς ευρωπαϊκών λοταριών με μεγάλη εμπειρία στο risk management”.

”Κεραυνός” μεν, η συνέχεια όμως δικαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ.

Μεγάλο μέρος της υπόθεσης επισημοποιήθηκε τελικά προ ολίγων ημερών, όταν ο υπουργός Οικονομίας συμφώνησε με τον υφυπουργό Αθλητισμού ότι ο ΟΠΑΠ θα αναλάβει ο ίδιος το ”Πάμε Στοίχημα” από το Φεβρουάριο του 2007.

Και ήδη πλέον κυκλοφορούν διασταυρωμένες πληροφορίες για την ανάθεση του risk management σε αντίστοιχο κρατικό οργανισμό σκανδιναβικής χώρας.

Διότι άλλος τρόπος να ξεπεραστεί ένας ”σκόπελος” που θα μπορούσε να έχει σημαντικές πολιτικές παρενέργειες –να παραμείνει το έργο στην Intralot λόγω… καθυστερήσεων- δεν φαίνεται να υπάρχει!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v