Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 3 2006

Τρ. Κύπρου: ”Χαμογελαστά”... αποτελέσματα!

Με ”πλατιά χαμόγελα” αναμένεται να εμφανιστούν τα στελέχη της Τράπεζας Κύπρου στη σημερινή παρουσίαση των αποτελεσμάτων 9μήνου του Συγκροτήματος.

Κι αυτό όχι μόνο γιατί τα κέρδη θα είναι ιδιαίτερα ισχυρά, ούτε απλώς επειδή αναμένεται να αποφασιστεί η διανομή προμερίσματος, κάτι που πάντα ευχαριστεί τους μετόχους.

Υπάρχει και άλλος λόγος.

Όπως φαίνεται, εξελίσσονται με ικανοποιητικό τρόπο όλες οι ”εκκρεμότητες” που προέκυψαν από τον τρόπο διεκδίκησης της Εμπορικής Τράπεζας.

Στην πράξη δηλαδή, οι σχέσεις του Συγκροτήματος με την κεντρική τράπεζα –έπειτα από αλλαγές που έγιναν και εξηγήσεις που δόθηκαν- φαίνεται είτε να έχουν αποκατασταθεί πλήρως, είτε τέλος πάντων να έχουν βελτιωθεί σημαντικότατα.

Αλλά και στο εσωτερικό της τράπεζας, το κλίμα είναι καλύτερο από ποτέ, κάτι που αναμένεται να διαφανεί με… ευκρίνεια, κατά την αντικατάσταση των δύο μελών του Δ.Σ. που είχαν παραιτηθεί κατακαλόκαιρο.

Περισσότερα ”νέα” για την Τράπεζα Κύπρου αναμένονται πρακτικά τον Ιανουάριο, όταν θα ανακοινωθεί το νέο κυλιόμενο τριετές business plan από το οποίο θα προκύψουν σημαντικά συμπεράσματα για το πόσο ”επιθετικές” είναι οι διαθέσεις του Συγκροτήματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v