Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 7 2006

INTRALOT: Ηχηρή ”απουσία” από Ρωσία;

Ορισμένες φορές, ”είδηση” είναι κι όταν… ΔΕΝ συμβαίνει κάτι.

Όπως μάθαμε αργά το βράδυ, την περασμένη Παρασκευή ολοκληρώθηκε το αρχικό στάδιο του διαγωνισμού για την εθνική λοταρία της Ρωσίας, με την υποβολή των συμμετοχών των υποψηφίων που επιδιώκουν να αναλάβουν τη λειτουργία της.

Η έκπληξη σε αυτή τη διαδικασία αφορά στη διαφαινόμενη ”απουσία” της ΙΝΤΡΑΛΟΤ από τη λίστα των υποψηφίων, παρά τις κατά καιρούς εκτεταμένες αναφορές της διοίκησής της (ακόμη και με αφορμή τη διακοπή της λοταρίας της Μόσχας) σε ”στρατηγική” επέκτασης στην αγορά της Ρωσίας.

Όπως προκύπτει από τα διαθέσιμα στοιχεία, επτά εταιρίες συμμετείχαν στον διαγωνισμό που προκήρυξε η Rossport, οι: National Lottery Company, 000 Svetprom, All Russia State Lottery, Jackpot, Euroholding, EuroAsia Media Holding και Orglot.

Προσπαθήσαμε να διακριβώσουμε αν η ΙΝΤΡΑΛΟΤ είναι υπεργολάβος ή αν συμμετέχει σε κάποια εταιρία, αλλά οι πρώτες πληροφορίες από τη Μόσχα ήταν αρνητικές. Θα το ψάξουμε βεβαίως περισσότερο.

Ωστόσο, αν η ”απουσία” της ΙΝΤΡΑΛΟΤ επιβεβαιωθεί, τότε ενδεχομένως να συνδέεται και με την πρόσφατη διακοπή λειτουργίας της Ολυμπιακής Λοταρίας της Μόσχας (συμμετείχε με 24,5% στην κοινοπραξία που την είχε αναλάβει), διακοπή που έγινε παρότι η σχετική άδεια έληγε το 2013.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v