Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 30 2006

Lannet: Κάποιοι ποντάρουν στο... ”αουτσάιντερ”!

Ενδεχομένως οι προσπάθειες αναδόμησης και το στρατηγικό πλάνο της Lannet να έχουν ”οπαδούς” και εκτός των ελληνικών συνόρων.



Οι πληροφορίες που συνηγορούν στα αίτια της επανεμφανισθείσας λάμψης της μετοχής τελευταία (και είναι συγκεκριμένες) λένε ότι η στρατηγική της διοίκησης της Lannet, αν και φιλόδοξη εκ πρώτης όψεως, έχει ενδιαφέροντα στοιχεία ανάπτυξης που δεν έχουν περάσει απαρατήρητα έξω.

Στο επίκεντρο είναι η προσπάθεια μεθοδικής ισχυροποίησης της Lannet (που τώρα στους κόλπους της περιέχει και την Telepassport), ώστε να δημιουργηθεί ένας ανεξάρτητα βιώσιμος και ισχυρός πόλος στον χώρο των τηλεπικοινωνιών που να είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τους έτερους εναλλακτικούς παρόχους.

Κι έτσι κάποιοι αρχίζουν να ποντάρουν στο εισηγμένο... ”αουτσάιντερ” του κλάδου.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του euro2day.gr, η κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στη μετοχή της Lannet δεν είναι άσχετη με τις παραπάνω προσπάθειες και οφείλεται σε αγορές, όχι ιδιωτών, αλλά ξένης τράπεζας που φέρεται να στοχεύει στο ”χτίσιμο” θέσης.

Οι ίδιες πληροφορίες, που όμως δεν κατέστη δυνατόν να επιβεβαιωθούν, φέρουν την J.P. Morgan ως την τράπεζα που ενεργεί για θεσμικά της χαρτοφυλάκια…

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο κλάδος ”φλέγεται”, ενώ όλοι περιμένουν να δουν πόσα θα ”πιάσει” η ΤΙΜ στη διαδικασία πώλησης που σήμερα μπαίνει -εκτός απροόπτου- στην τελική της φάση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v