Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 11 2014

Η υπάλληλος της Citigroup, το ταμείο της Ford και ο Μπ. Βωβός

Η υπάλληλος της Citigroup, το ταμείο της Ford και ο Μπ. Βωβός

Άστραψε και βρόντηξε ο κ. Μπάμπης Βωβός όταν στην τελευταία γενική συνέλευση της εταιρείας ακινήτων μια νεαρή υπάλληλος της Citigroup, που εκπροσωπούσε ως θεματοφύλακας συνταξιοδοτικά ταμεία της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Ford, δήλωσε πως έχει εντολή να καταψηφίσει ορισμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Ο Βωβός ο πρεσβύτερος εκνευρίστηκε και χρειάστηκε η παρέμβαση του Άρη Βωβού προκειμένου να κατανοήσει πως η υπάλληλος ψήφισε όπως την εξουσιοδότησαν οι πελάτες της Citigroup, χωρίς να έχει κάτι προσωπικό μαζί του. 

Τα αμερικανικά συνταξιοδοτικά ταμεία υπερψήφισαν, πάντως, το σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρείας με βάση τη συμφωνία με την Alpha Bank και την Τράπεζα Πειραιώς. Πολλά θα κριθούν βέβαια από την υλοποίηση του εν λόγω σχεδίου η οποία θα ξεκινήσει εντός του 2015, αφού έχουν εγκριθεί το επιχειρηματικό σχέδιο σύμφωνα με το άρθρο '99.

Η Μπ. Βωβός, που δεν αποτελεί και την πλέον εύκολη υπόθεση με δεδομένες τις τεράστιες υποχρεώσεις και τις μεγάλες ζημίες, είναι μία από τις περιπτώσεις που θα κρίνουν τη διάθεση και τη δυνατότητα των τραπεζών να προχωρήσουν σε αναδιαρθώσεις δανεισμού και επιχειρήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v