Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 31 2014

ΤΕΕ: Η παρέμβαση, η αυτοκριτική και οι... προσκεκλημένοι

ΤΕΕ: Η παρέμβαση, η αυτοκριτική και οι... προσκεκλημένοι

Με διάθεση αυτοκριτικής εμφανίστηκε χθες ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) Χρήστος Σπίρτζης, κατά τη διάρκεια παρουσίασης οικονομοτεχνικής μελέτης για την αξία του Ελληνικού.

Είπε πως στο παρελθόν το Επιμελητήριο και οι μηχανικοί έκαναν τα στραβά μάτια σε αμφισβητούμενες διαδικασίες προκειμένου να συμμετάσχουν στο φαγοπότι!

Ορισμένοι σχολίαζαν πως έπρεπε να περάσουν τέσσερα κοινοτικά προγράμματα στήριξης και να βουτήξει η χώρα στην πολυετή ύφεση προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί ο "επιστημονικός σύμβουλος της Πολιτείας".

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς για το ΤΑΙΠΕΔ το οποίο αποκάλεσε "κακής ποιότητας δημοπρατήριο", ενώ τόνισε πως είχε καλέσει εκπροσώπους του Ταμείου στη χθεσινή εκδήλωση. 

Εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση του πρώην δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης Χρήστου Κορτζίδη ο οποίος κάθισε στο βάθος της αίθουσας.

Στην παρουσίαση της μελέτης ήταν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Μάλιστα η λεπτομερής αναφορά σε κάθε έναν βουλευτή ή εκπρόσωπο κόμματος προκάλεσε θυμηδία στην αίθουσα που είχε πλημμυρίσει από εκπροσώπους κινήσεων και φορέων που τάσσονται κατά της παραχώρησης του Ελληνικού, από μηχανικούς και άλλους παράγοντες. 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v