Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 15 2015

Τα τιτιβίσματα του Τσίπρα τρίτο θέμα παγκοσμίως!

Τα τιτιβίσματα του Τσίπρα τρίτο θέμα παγκοσμίως!

Η διαδικτυακή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα έφτασε να είναι μέχρι και τρίτο θέμα παγκοσμίως στο Twitter, αλλά για την τελική αποτίμησή της από την Κουμουνδούρου πρέπει να περιμένουμε τις αντιδράσεις για όσα είπε (και, κυρίως, για όσα δεν είπε) χθες το βράδυ.

Το Euro2day.gr ήταν χθες στο χώρο της συνέντευξης, η οποία άρχισε με περίπου 20 λεπτά καθυστέρηση.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χρειάστηκε λίγο χρόνο ώστε να προσαρμοστεί στις κοφτές (κατά το δυνατόν σύντομες) απαντήσεις που απαιτεί το Διαδίκτυο. Το παραδέχθηκε και ο ίδιος όταν τελείωσε η διαδικασία, όπως επίσης παραδέχθηκε πως κάποιες από τις ερωτήσεις τον δυσκόλεψαν.

Εδειξε εντυπωσιασμένος από τους αριθμούς για τους χιλιάδες χρήστες που παρακολούθησαν τη συνέντευξη (κινδύνευσε με κατάρρευση ο δικτυακός τόπος της Αυγής μέσω του οποίου μεταδιδόταν το τηλεοπτικό σήμα).

Γι' αυτό το λόγο εξάλλου η συνέντευξη κράτησε περισσότερο από το αναμενόμενο. Θα διαρκούσε ακόμα περισσότερο αν η τεχνική υποδομή για το εγχείρημα (ετοιμάστηκε σε δύο ημέρες) δεν είχε αρχίσει να "κρασάρει".

Οσο για τις απαντήσεις που έδωσε ή δεν έδωσε, αναμένονται σήμερα οι αντιδράσεις, κυρίως από την εσωκομματική αντιπολίτευση, αφού κατά κοινή ομολογία εμφανίστηκε περισσότερο συγκαταβατικός από ό,τι θα περίμενε η αριστερή πτέρυγα του κόμματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v