Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 16 2007

Όμιλος Λασκαρίδη: Τώρα αρχίζει η… επέλαση!

Μπορεί ήδη -παρά τους χαμηλούς τόνους που αρέσουν στους δύο αδελφούς Θανάση και Πάνο- ο εφοπλιστικός όμιλος Λασκαρίδη να έχει απασχολήσει τη ”στεριανή” επιχειρηματική επικαιρότητα (ας μην ξεχνάμε και το μεγάλο deal της HYATT), αλλά αυτά που έγιναν μάλλον είναι… λίγα μπροστά σε αυτά που θα γίνουν.

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στα δημοσιεύματα για την απόκτηση εκ μέρους των αφών Λασκαρίδη της μεγάλης θέσης στις Μινωικές Γραμμές και ήδη ετοιμάζονται, μαθαίνουμε, οι επόμενες κινήσεις.

Οι οποίες πέραν της υφιστάμενης διαπραγμάτευσης για ισχυρό ποσοστό στην κυριακάτικη εφημερίδα ”Το Θέμα” (απ’ ό,τι μαθαίνουμε ”παίζεται” ένα ισχυρό ποσοστό της τάξεως του 40% το λιγότερο, ενώ την πλειοψηφία ως ομάδα θα τη διατηρήσουν οι τρεις γνωστοί δημοσιογράφοι-μέτοχοι) έχουν κι άλλες ”εκπλήξεις” που θα είναι επίσης εντυπωσιακές!

Υ.Γ.: Σήμερα η HSW έχει τα εγκαίνια του τελευταίου αποκτήματός της. Έτσι, τελειώνει το επενδυτικό πρόγραμμα που υλοποιούσε κι απ’ ό,τι λένε οι πληροφορίες μας ξεκινάει το… επόμενο. Με την πλήρη στήριξη του ομίλου Λασκαρίδη που είναι πλέον και βασικότερος μέτοχος των Μινωικών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v