Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 23 2015

Οι διαπραγματεύσεις της ΕΛΥΦ και τα γενέθλια της Fairfax

Οι διαπραγματεύσεις της ΕΛΥΦ και τα γενέθλια της Fairfax

FAIRFAX: Στο Costa Navarino θα εορτάσει ο όμιλος Fairfax τα τριακοστά του γενέθλια. Όπως έγραψε χθες το Euro2day.gr, η εκδήλωση θα διενεργηθεί φέτος στην Ελλάδα, σε μια κίνηση γεμάτη σημειολογία καθώς δείχνει την επιμονή της Fairfax για το ελληνικό χαρτοφυλάκιο τοποθετήσεων.

Το γεγονός ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές θέρετρο της Μεσσηνίας δεν αποκλείει βέβαια σημαντικά ραντεβού του Prem Watsa στην Αθήνα με ανώτερα κυβερνητικά στελέχη και αρχές.

 

ΕΛΥΦ: Στις λογιστικές καταστάσεις α' εξαμήνου 2015 που δημοσίευσε η Ελληνική Υφαντουργία την Παρασκευή σημειώνεται πως η διοίκηση «βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού και τη χρηματοδότηση των εταιρειών του Ομίλου, η οποία αναμένεται να καταλήξει σε συμφωνία εντός του β' εξαμήνου του 2015, καθώς λόγω της τραπεζικής αργίας δεν επιτεύχθηκε ο αρχικός στόχος για συμφωνία στο πρώτο μισό του έτους».

Η ουσία ωστόσο είναι πως οι σχετικές διαπραγματεύσεις είχαν ξεκινήσει τουλάχιστον από το 2014 και πως λόγω έλλειψης ρευστότητας, ο πάλαι ποτέ κραταιός Όμιλος σημείωσε στο πρώτο φετινό εξάμηνο πωλήσεις ύψους μόλις 571 χιλ. ευρώ...

Τζίρος περιπτέρου...

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v