Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Αθήνα η ετήσια συγκέντρωση του ομίλου επενδύσεων Fairfax

Η χρονική συγκυρία στην οποία η Fairfax επιλέγει να πραγματοποιήσει στην Αθήνα την ετήσια εκδήλωσή της έχει ιδιαίτερη σημειολογία. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα.

Στην Αθήνα η ετήσια συγκέντρωση του ομίλου επενδύσεων Fairfax

Στην Αθήνα θα διενεργηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η ετήσια συνάντηση των διαχειριστών κεφαλαίων του private equity Fairfax καθώς και εκπροσώπων των εταιρειών στις οποίες συμμετέχει.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα και αναμένεται να παραβρεθεί ο ιδρυτής και επικεφαλής του fund, Prem Watsa, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν έχουν κλειστεί ακόμη ραντεβού με την πολιτική ηγεσία καθώς και με τις διοικήσεις των ΤτΕ και ΤΧΣ.

Παρότι πηγές εγχώριων εταιρειών και τραπεζών στις οποίες συμμετέχει η Fairfax αρνούνται να σχολιάσουν τις πληροφορίες, η εκδήλωση προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς.

Η χρονική συγκυρία στην οποία η Fairfax επιλέγει να πραγματοποιήσει στην Αθήνα την ετήσια εκδήλωσή της έχει ιδιαίτερη σημειολογία.

Σημειώνεται ότι την επόμενη εβδομάδα ξεκινά στην πράξη ο τελευταίος γύρος της άτυπης διαβούλευσης μεταξύ ξένων μετόχων και θεσμών για τη φιλοσοφία και τη δομή της ανακεφαλαιοποίησης.

Ταυτόχρονα, η χώρα διαθέτει νέα κυβέρνηση, η οποία μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου θα πρέπει να καταθέσει στη Βουλή τον νέο νόμο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με βάση το γενικό πλαίσιο που ορίζει η οδηγία BRRD.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v