Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 12 2015

Το σχόλιο του ΧΑΜ που έφερε τρικυμία στον ΟΛΠ

Το σχόλιο του ΧΑΜ που έφερε τρικυμία στον ΟΛΠ

«Ανησυχούμε βαθύτατα για ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα www.euro2day.gr, στο οποίο αναφέρεται ότι ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ συναντήθηκε με τους τοπικούς δήμους και είπε ότι ήταν υπέρ του να δεχτεί ο ΟΛΠ, χωρίς οικονομικό αντιστάθμισμα, να παραχωρηθεί ένα ουσιαστικό μέρος περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας για χρήση από τους δήμους», ανέφερε η επιστολή που έφτασε την Πέμπτη στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου του οργανισμού Γιάννη Κούβαρη.

Αποστολέας ήταν ο εταίρος και διαχειριστής χαρτοφυλακίου της επενδυτικής εταιρείας Lansdowne, Ντέιβιντ Κρέιγκεν.

Η αποκάλυψη από τον Χαμαιλέοντα της παρουσίας του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας Σταύρου Κυραμαργιού στο δημοτικό συμβούλιο Κερατσινίου - Δραπετσώνας, αλλά και της επιστολής της Lansdowne, προκάλεσε μεγάλο θόρυβο στο λιμάνι.

Ο κ. Κυραμαργιός έσπευσε να ανακοινώσει πως παρέστη ως δημότης στην επίμαχη συνεδρίαση, όπου φέρεται να υποστήριξε πως θα παραχωρηθεί στον δήμο το ακίνητο. Ο ίδιος σημείωσε πως δεν αναφέρθηκε στο ζήτημα της παραχώρησης του ακινήτου, αλλά στο δημοτικό συμβούλιο υπήρχε πολύς κόσμος.

Σε κάθε περίπτωση, επιδίωξη της στήλης δεν ήταν η στοχοποίηση του κ. Κυραμαργιού, γνωστού στους ναυτιλιακούς κύκλους του Πειραιά, αλλά η ανάδειξη του άγριου παρασκηνίου γύρω από τα επίμαχα ακίνητα του Οργανισμού.

Εντός των ημερών, εξάλλου, θα γνωρίζουμε τις τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης και του ΤΑΙΠΕΔ για το περιεχόμενο και τους όρους της σύμβασης παραχώρησης που θα υπογράψει ο ΟΛΠ με το ελληνικό δημόσιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v