Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 18 2007

Axon: Μάλλον θα τα... ”μπάσει” τα νερά

Θα θυμάστε ενδεχομένως ότι τον Ιούλιο (9/7/2007) είχε γράψει το euro2day για φλερτ της Axon Συμμετοχών με τον κλάδο του νερού, συνδυάζοντας το θέμα με την απόκτηση ποσοστού μετοχών της εταιρίας Σουρωτή από τον βασικό μέτοχο της Axon Συμμετοχών κ. Θωμά Λιακουνάκο.

Την επόμενη μέρα (10/7/2007) η διοίκηση της Axon διέψευσε το γεγονός, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι ”δεν έχει προβεί σε αγορά μετοχών της εταιρίας Σουρωτή, ούτε έχει έρθει σε επαφές με τους μετόχους αυτής”.

Έλα όμως που ο πρόεδρος και βασικός μέτοχος της Axon στο roadshow του Λονδίνου αναφέρθηκε -όπως μαθαίνουμε- και στον κλάδο του νερού…

Ο κ. Λιακουνάκος μίλησε ακόμη για τον τομέα των ακινήτων, όπως επίσης και για τον χώρο των media, επαναφέροντας στο προσκήνιο για μία ακόμη φορά το σενάριο ένταξης της εφημερίδας του στον εισηγμένο όμιλο (ελπίζουμε σε άλλη... αποτίμηση αυτή τη φορά).

Κατά τα λοιπά, πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη δρομολογούμενη αναδιάρθρωση συμμετοχών (απορροφήσεις κ.λπ.) στον χώρο της υγείας, κάτι ανάλογο σχεδιάζεται και για τον κλάδο της πληροφορικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v