Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 18 2016

Μεγάλος όμιλος έτοιμος για «σκληρές» αποφάσεις

Μεγάλος όμιλος έτοιμος για «σκληρές» αποφάσεις

Οταν πριν από λίγες εβδομάδες, στην παρουσίαση προς τους αναλυτές, η διοίκηση ισχυρού κατασκευαστικού ομίλου προϊδέαζε για τις δυσκολίες στην ανάληψη νέων έργων εντός και εκτός Ελλάδας, λίγοι μπορούσαν να φανταστούν πως αναμένονται άμεσα σκληρές αποφάσεις.

Πρόσωπα που παρακολουθούν την αγορά κατασκευών υποστηρίζουν πως στον συγκεκριμένο όμιλο, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να αναλάβει κάποιο σοβαρό έργο σε Ελλάδα και εξωτερικό τους τελευταίους μήνες, ετοιμάζονται μεγάλες διοικητικές/οργανωτικές αλλαγές.

Επιπλέον, επειδή ολοκληρώνονται το πρώτο τρίμηνο του 2017 οι μεγάλοι οδικοί άξονες χωρίς να έχουν υπογραφεί σοβαρές νέες συμβάσεις στην Ελλάδα, ετοιμάζεται και μεγάλο κύμα απολύσεων.

Γι' αυτό και στη διοίκηση του ομίλου πραγματοποιούν αυτό τον καιρό ασκήσεις διαχείρισης της δυσάρεστης κατάστασης που έρχεται.

Πριν από λίγες ημέρες, με αφορμή μεγάλο διαγωνισμό, πήγαν να χάσουν την ψυχραιμία τους, αλλά τελικά επικράτησαν όσοι υποστήριζαν πως δεν πρέπει να ανεβάσουν τους τόνους σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v