Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 18 2007

Σφηνάκια για Aspis Bank και... Ντυνάν

Aspis Bank - HSBC: Διαψεύδεται από κύκλους του ομίλου Π. Ψωμιάδη η φημολογία περί ενδιαφέροντος της HSBC για την απόκτηση της Aspis Bank. Υπήρξε επαφή για συνεργασία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αφορούσε σε μετοχική συνεργασία.

Ντυνάν – Αβραμόπουλος: Ερώτημα στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για το κατά πόσο είναι σύννομη η ανάθεση του management του Ερρίκος Ντυνάν σε νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου θα απευθύνει το υπουργείο Υγείας.

Για το αν τελικώς το Ερρίκος Ντυνάν εμπίπτει λόγω εκχώρησης κλινικών ΜΕΘ σε ευρύτερο δημόσιο τομέα ή όχι δεν θα... ρωτήσει κανείς;

Επίσης, αν δεν εμπίπτει στον ευρύτερο δημόσιο τομέα η εκχώρηση, τότε δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα της Επιτροπής Ανταγωνισμού;

Απάντηση κάποιος;

Υ.Γ.: Αξίζει να διαβάσετε τη χθεσινή αποκάλυψη του euro2day.gr για το φοβερό εξώδικο που έστειλαν στη μισή κυβέρνηση και σε όλους τους άμεσα εμπλεκομένους οι Γερμανοί της Asklepios, προειδοποιώντας ότι θα ήταν παράνομο να ΜΗ γίνει διεθνής δημόσιος διαγωνισμός για το management, 10 μέρες πριν καταλάβουν ότι τους... δόθηκε η δουλειά με ανάθεση!

ΜΑΓΓΙΝΑΣ: Η παραίτηση ήταν το λιγότερο. Ο -πρώην- υπουργός έχει πέσει πλέον θύμα ανελέητης (και... internetικής) σάτιρας. Κι όχι άδικα μετά τη ”φιλοξενία” των Ινδών και το σπίτι-αναψυκτήριο.

Περισσότερα, και ομολογουμένως ξεκαρδιστικά, στον ”Ιοβόλο” του in2life.gr στο:

http://www.in2life.gr/Blogs_Obbiter.aspx

Κι επί τη ευκαιρία, σε άλλο σχόλιο του... ιδίου θα δείτε ”πρώτο χέρι” και τα ”αστέρια” που θα μας εκπροσωπήσουν στη... Eurovision.

Μεγάλη επιτυχία!

Πιστέψτε μας, θα γίνει της... Καλομοίρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v