Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 14 2016

Σφηνάκια για ΔΕΗ, Eurobank-ΕΛΤΑ και ΖΑΜΠΑ

Σφηνάκια για ΔΕΗ, Eurobank-ΕΛΤΑ και ΖΑΜΠΑ

ΔΕΗ: Στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου, υπογράφεται η σύμβαση πώλησης του 24% του ΑΔΜΗΕ στην κινεζική State Grid.

Η τελετή της υπογραφής θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη, ενώ αναμένεται να παραστεί και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

 

EUROBANK-ΕΛΤΑ: Έκπληκτη η διοίκηση των ΕΛΤΑ διαπίστωσε προ ημερών πως η Eurobank, με την οποία είχε υπογράψει το καλοκαίρι σύμβαση factoring άνω των 30 εκατ. ευρώ, με εκχώρηση συμβάσεων με ισχυρούς πελάτες, προχώρησε σε πάγωμα της συμφωνίας.

Κατά πληροφορίες, μέχρι σήμερα τα ΕΛΤΑ είχαν αντλήσει περί τα 17 εκατ. ευρώ από την εν λόγω συμφωνία. Το «πάγωμα» της συγκεκριμένης σύμβασης δείχνει πάντως και την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, όπως έγραφε και πρόσφατα η στήλη.

 

ΖΑΜΠΑ: Θυμάται κανείς τη ΖΑΜΠΑ που αποχώρησε εκουσίως από το ταμπλό του ΧΑ;

Από τότε μέχρι σήμερα, οι μέτοχοι μειοψηφίας βρίσκονται σε καλύτερη θέση, όχι μόνο γιατί μέσα σε μια διετία εισέπραξαν αθροιστικά μέρισμα τριών ευρώ ανά τίτλο (δύο πέρυσι και ένα φέτος), αλλά και γιατί διευρύνθηκε το αντικείμενο των εργασιών της πρώην εισηγμένης με το νέο brand “Mercury” στον χώρο των κλιματιστικών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v