Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 17 2017

Μια επιστροφή που απειλεί να ταράξει τα νερά στη διαχείριση κεφαλαίων

Μια επιστροφή που απειλεί να ταράξει τα νερά στη διαχείριση κεφαλαίων

Πριν από λίγο καιρό, αδειοδοτήθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η Hellenic Asset Management. Πίσω από τη νεότευκτη εταιρεία διαχείρισης οργανισμών εναλλακτικών επενδύσεων (ΑΕΔΟΕΕ) βρίσκεται μια μετοχική και διαχειριστική ομάδα με «βαριά» φανέλα στην εγχώρια χρηματιστηριακή ιστορία, όπως διαβάζουμε στην εταιρική ιστοσελίδα της.

Τα ιδρυτικά της μέλη έχουν επιτυχημένη πολυετή κοινή πορεία, καθώς μεταξύ άλλων συνίδρυσαν και διηύθυναν την Ελληνική Χρηματιστηριακή. Θυμίζουμε ότι η Ελληνική Χρηματιστηριακή πωλήθηκε το 2000 έναντι αδρού τιμήματος, καθώς ήταν πρώτη σε όγκους συναλλαγών από ιδιώτες επενδυτές.

Το νέο εγχείρημα υπόσχεται να βάλει… γκάζι στον ανταγωνισμό, στον τομέα της διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσίας.

Όπως πληροφορείται η στήλη από πελάτες, οι προμήθειες που χρεώνει η Hellenic Asset Management για διαχείριση κεφαλαίων και περιουσίας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, με κλιμακούμενες προμήθειες υπεραπόδοσης, οι οποίες δεν εξαρτώνται από τον όγκο συναλλαγών.

Κοινώς κερδίζουμε μαζί σας και όχι… βρέξει-χιονίσει χρεώσεις προμηθειών.

Υ.Γ. H άδεια ΑΕΔΟΕΕ και η πλατφόρμα AIFs στην Κύπρο δίνουν την ευελιξία για εκμετάλλευση επενδυτικών ευκαιριών. Η εταιρεία, όπως ακούμε, εξετάζει ήδη κάποια distressed deals.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v