Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 20 2017

Το δακτυλίδι από τον ΟΠΑΠ και το deal της Jetoil

Το δακτυλίδι από τον ΟΠΑΠ και το deal της Jetoil

OΠΑΠ: Η εύκολη κάλυψη του εταιρικού ομολόγου του ΟΠΑΠ από εγχώριους επενδυτές, με χαμηλή μάλιστα τιμολόγηση για τον Οργανισμό, ανοίγει την όρεξη για νέες εκδόσεις.

Ενδιαφερόμενες εταιρείες υπάρχουν αρκετές, στόχος, όμως, όλων των εμπλεκομένων είναι οι πρώτες εκδόσεις να έχουν υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Αν δεν αλλάξει κάτι στις προδιαγραφές, το δακτυλίδι από τον ΟΠΑΠ θα το πάρει μη εισηγμένη εταιρεία με υψηλή εξωστρέφεια.

Για να παραμείνουν στο φουλ οι… μπαταρίες των εταιρικών εκδόσεων που καλύπτονται από εγχώριους επενδυτές.


MAMIDOIL-JETOIL: Σε καλό δρόμο βρίσκονται, όπως μαθαίνουμε, οι συζητήσεις μεταξύ τραπεζών και της Cetracore Energy για την pre-pack συμφωνία εξυγίανσης της Mamidoil-Jetoil. Σύντομα αναμένεται να υπογραφεί επί της αρχής συμφωνία και εν συνεχεία η αυστριακή εταιρεία, ρωσικών συμφερόντων, θα προσκομίσει το proof of funds.

Παρά τον καλό βαθμό προεργασίας, πάντως, θεωρείται δύσκολο έως ανέφικτο να είναι έτοιμη η συμφωνία στις 24 Μαρτίου. Η μη ανανέωση των μέτρων προσωρινής προστασίας στο στάδιο που έχουν φθάσει οι συζητήσεις εκτιμάται ότι δεν θα έχει κάποια σημαντική πρακτική συνέπεια…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v