Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 30 2002

Ψηφιακή TV: Οι ”αίθουσες” του επόμενου επεισοδίου

Συνήθως τα επεισόδια ενός ”σήριαλ” παίζονται στην τηλεόραση. Στην περίπτωση όμως του ”σήριαλ” της ελληνικής ψηφιακής τηλεόρασης, το επόμενο επεισόδιο δεν αποκλείεται να παιχθεί σε ”αίθουσες” και μάλιστα όχι κινηματογραφικές!!!

Σύμφωνα με διασταυρούμενες πηγές, η πλευρά των μετόχων της Alpha Digital δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη από τον τρόπο με τον οποίο ο ”γάμος” με τη Netmed κατέληξε σε ”φιάσκο”.

Θυμίζουμε, ότι ως αιτία για να μην προχωρήσει η συμφωνία, χρησιμοποιήθηκε από τη Νetmed το γεγονός ότι δεν υπήρξε λέει οριστική και... αμετάκλητη γνωμοδότηση του ΕΣΡ, εντός της προθεσμίας (η έμφαση από την πλευρά της Netmed δίδεται στο ”οριστική και αμετάκλητη” διότι γνωμοδότηση υπήρξε και ήταν θετική!!!)

Το επόμενο επεισόδιο, αφού η υπόθεση δεν φαίνεται να τελειώνει εδώ, ενδέχεται να περιλαμβάνει οργανωμένη διαιτησία μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία ίσως με τη σειρά της να αποδειχθεί ένα ακόμη... εμβόλιμο στάδιο.

Βλέπετε η ”προίκα” κάποιων δεκάδων χιλιάδων συνδρομητών δεν είναι ευκαταφρόνητη.

Ωστόσο ουδείς μπορεί να αποκλείσει και το ενδεχόμενο ενεργειών σε άλλες αίθουσες για... συνδεδεμένες υποθέσεις.

Υπάρχουν κι άλλες ”κληρονομιές” που δεν έχουν ρυθμιστεί σε σχέση με το σχήμα της Alpha Digital, από την ξεχασμένη τώρα εποχή που όλοι έτρεχαν να κλείσουν μεγάλες συμφωνίες για τις αποκαλούμενες... πλατφόρμες!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v