Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 31 2002

Μια ανακοίνωση... ”μαργαριτάρι” για... επίδειξη

Θαυμάστε συντακτικό, πληρότητα αλλά και... ταχύτητα ενημέρωσης. Μόλις χθες (30/10/02) γνωστοποιήθηκε η κατωτέρω ανακοίνωση της γνωστής εταιρίας Everest:

”Το Δ.Σ. της εταιρίας EVEREST A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ανακοινώνει ότι κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της εταιρίας που έλαβε χώρα στις 9/6/2002 αποφασίστηκε η συμμετοχή της εταιρίας στην υπό σύσταση εταιρία με την επωνυμία ”ΑΦΟΙ ΓΛΕΝΤΖΑΚΗ ΕΠΕ” στην οποία η εταιρία θα συμμετέχει με ποσοστό 48% η οποία θα έχει ως σκοπό την παραγωγή και εμπορία ειδών διατροφής και εν γένει την διενέργεια πάσης φύσεως εργασιών που έχουν σχέση με την παροχή υπηρεσιών εστίασης.

Συγκεκριμένα η εταιρία αυτή θα εκμεταλλεύεται το μισθωμένο κατάστημα στην οδό Κηφισίας 4. Η συμβολαιογραφική πράξη συστάσεως της εταιρίας υπεγράφη στις 10.7.2002. Μέσω της εξαγοράς αυτής η EVEREST A.E. αυξάνει δυναμικά την συμμετοχή της στο χώρο της εστίασης.”

Πέρα από τα ”η οποία, της οποίας, την οποία... εταιρία” κατάλαβε κάποιος (για να μας το πει και εμάς), γιατί η συγκεκριμένη συμμετοχή (που εγκρίθηκε τον Ιούνιο, υλοποιήθηκε τον Ιούλιο και ανακοινώθηκε εγκαίρως τον... Νοέμβριο) αυξάνει και μάλιστα... δυναμικά τη συμμετοχή της Εverest στο χώρο της εστίασης;

Τι ύψος είχε αυτή η συναλλαγή; Είναι μήπως διάσημο το μισθωμένο ακίνητο στην Κηφισίας 4; Τί εννούσε ο... ποιητής;

Πάσα ...προσφορά (ενημέρωσης όχι... εδεσμάτων) δεκτή!!!

Υ.Γ. Εχετε προσέξει το.. disclaimer της αρμόδιας υπηρεσίας του Χρηματιστηρίου, σύμφωνα με το οποίο τις ανακοινώσεις τις δημοσιεύουν αυτούσιες, όπως τους έρχονται. Ε σου λένε, μην μας περάσουν και για... αγράμματους!!!!

Υ.Γ.2 Σημειωτέον ότι η ανακοίνωση είναι μια από τις... τέσσερις που εξέδωσε...μονοκοπανιά η εταιρία για ενέργειές της που έγιναν από τον... Ιούνιο και μετά. ”Χονδρική” έκδοση ανακοινώσεων δεν έχει ξανασυναντήσει ο Χαμαιλέων!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v