Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 26 2002

Ολυμπιακή: Το επόμενο επεισόδιο του... σήριαλ

Προθεσμία μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα, λέγεται ότι έχουν δώσει (σε... ποιόν άραγε) οι τρείς τράπεζες- σύμβουλοι ιδιωτικοποίησης, που έχουν αναλάβει την ανεύρεση επενδυτή για την εξαγορά του 51% της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Οι μέχρι τώρα προθεσμίες πάντως ουδόλως έχει φανεί να επηρεάζουν τους εκάστοτε ”ενδιαφερόμενους”, οπότε η εμμονή σε αυτές πρέπει πλέον να θεωρείται ως μέρος μιας μάλλον ανούσιας... ”τελετουργίας”.

Και τούτο παρότι οι πληροφορίες θέλουν - για μία ακόμη φορά- να υπάρχει ”ικανός αριθμός”... μνηστήρων.

Το κακό είναι ότι τα περισσότερα από τα ονόματα έχουν γραφτεί και ξαναγραφτεί, με πρώτο και καλύτερο αυτό του ”γόνου” γνωστότατης και πολυπληθούς επιχειρηματικής οικογενείας από την Κρήτη.

Πάντως κάποιες φήμες αναφέρουν ότι οι τελευταίες κρατικές εξοπλιστικές προμήθειες, παρά το... πολεμικό κλίμα που δημιούργηθηκε γύρω από αυτές, είχαν και ένα ενδεχομένως ευτυχές (για την Ο.Α.) αποτέλεσμα.

Κατέστησαν εκ νέου ”ισχυρό” άλλο γνωστό επιχειρηματία που γνωρίζει το αντικείμενο και ενδέχεται να προχωρήσει στο τολμηρό εγχείρημα για... δεύτερη φορά.

Κι αυτό παρότι η πρώτη του προσπάθεια άφησε εξαιρετικά πικρή γεύση στον ίδιο, στους εργαζόμενους σε ομοειδή εταιρία (του), αλλά και στην κυβέρνηση.

Αλλωστε, το πραγματικό κόστος σε μετρητά δεν φαίνεται πλέον να είναι ιδιαίτερα μεγάλο, εάν βεβαίως αληθεύουν τα πικρόχολα σχόλια που φτάνουν στα αυτιά του Χαμαιλέοντα.

Σύμφωνα με τα οποία, χρειάζονται μερικά μόνο εκατομμύρια ευρώ για να... ”πείσει” κάποιος τις τράπεζες να του.... δανείσουν τα υπόλοιπα!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v