Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 18 2003

ΕΙΚΟΝΑ... θολή και ΗΧΟΣ... περίεργος

Προσφάτως και κατόπιν έγκρισης από τη γενική συνέλευση (στην οποία βεβαίως οι βασικοί μέτοχοι ελέγχουν το...60% και άνω) η εταιρία Εικόνα & Ηχος πούλησε τη θυγατρική της Εικόνα & Ηχος Νοτίου Ελλάδος, στη ΣΥΚΑΡΗΣ.

Παρ ότι για να εγκριθεί η πώληση απαιτήθηκε απόφαση της συνέλευσης και παρότι επί του θέματος υπήρξαν 3-4 ανακοινώσεις, η εταιρία φαίνεται πώς δεν θεωρεί σκόπιμο να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για ένα πολύ απλό θέμα. Το ύψος του τιμήματος, το οποίο και παραμένει άγνωστο!!!

Επιπροσθέτως, ενώ δύο εκ των βασικών μετόχων ανακοίνωσαν τον Ιανουάριο ότι θα αγοράσουν έως το τέλος του μηνός συνολικά 400.000 μετοχές, δεν φαίνεται να αγόρασαν περισσότερες από 100.000 τεμάχια, σύμφωνα πάντα με τις χρηματιστηριακές ανακοινώσεις που εξέδωσαν ως τώρα επί του θέματος.

Στο ίδιο διάστημα, η πορεία της μετοχής ήταν καθαρά πτωτική. Γιατί άραγε να ”κόλλησαν” οι μεγαλομέτοχοι;

Το περισσότερο ”τυπικό” μέρος του θέματος αφορά βέβαια στο γεγονός ότι ο καθένας μεγαλομέτοχος μπορεί να προαναγγέλει ό,τι θέλει και τελικά να αγοράζει ένα μικρό μέρος μόνον όσων δήλωσε ότι θα αγοράσει, χωρίς μάλιστα να προσφέρει και κάποια δικαιολογία.

Τι έχουν άραγε να πουν επ’ αυτών οι αρχές;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v