Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 2 2008

Σφηνάκια για FORTHnet και Aspis Holding

Σφηνάκια για FORTHnet και Aspis Holding
FORTHNET: Σε... γεφύρι της Άρτας εξελίσσεται η πώληση της δορυφορικής πλατφόρμας Nova.

Από τις αρχές Δεκεμβρίου και τη σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα κατάθεση προαιρετικών προσφορών, έχουν περάσει μπόλικοι μήνες. Και στην αγορά δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο ποιοι είναι οι δάσκαλοι και ποιοι οι... μαθητάδες! 

Η πιθανολογούμενη, πάντως, σφήνα από πλευράς Ant1 σε συνεργασία με την Ιntralot δεν πρόκειται να εκδηλωθεί, όπως προκύπτει από την... ετεροχρονισμένη διάψευση της τελευταίας, κατόπιν σχολίου της στήλης. Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι δεν τα βρήκαν στη διανομή των ποσοστών.

Το θέμα είναι ότι η αγορά θεωρεί σχεδόν δεδομένη την κατακύρωση της υπόθεσης στη FORTHnet και ως εκ τούτου... πιέζει συστηματικά τη μετοχή, διότι προεξοφλεί ότι θα απαιτηθεί σημαντική αύξηση κεφαλαίων.

Και κάπως έτσι, από τα 9-10 ευρώ, η μετοχή έχει βρεθεί στα 6,50!

Στο μεταξύ, βέβαια, τα χέρια της διοίκησης της εταιρίας είναι προς το παρόν δεμένα.

Δύσκολο να εξηγείς αριστερά - δεξιά γιατί είναι καλή μια εξαγορά που ακόμη ΔΕΝ έχει γίνει ή πώς θα χειριστείς τη χρηματοδότησή της,  αν την κάνεις.

ASPIS Holding: Κοντά στην εξαγορά πακέτου εταιρίας εκτυπώσεων στην Κύπρο βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η τοπική Aspis Holding, συμφερόντων των εταιριών του κ. Π. Ψωμιάδη, η οποία πέραν των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της ενεργεί και ως... venture capital.

Το πακέτο μετοχών που θα αποκτήσει θα της επιτρέψει να ασκεί έλεγχο στην κυπριακή εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v