Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 27 2003

Τ.Τ.: Οι… ακροβατισμοί Χριστοδουλάκη

Σε τεντωμένο σχοινί επιχειρεί πλέον να ακροβατήσει ο κ. Χριστοδουλάκης στο θέμα του Ταμιευτηρίου, όπως φάνηκε καθαρά μετά τις δηλώσεις του για τον τρόπο αποκρατικοποίησης.

Η απαίτηση να μπει ”ζεστό” χρήμα στα ταμεία είναι προφανώς η μόνη από τις απαιτήσεις μιας ”σωστής” μετοχοποίησης, που εξυπηρετείται έστω και… θεωρητικά.

Και λέμε θεωρητικά, διότι αυτή η απαίτηση ”συγκυβέρνησης” του Τ.Τ. από τον αγοραστή, σε συνεργασία με την οποιαδήποτε κυβέρνηση (έρχονται και εκλογές σύντομα) ίσως να επιδράσει ως κρύο… ντους για όλους τους διεκδικητές, ακόμη και τους εγχώριους (για τους ξένους μάλλον τελειώνει οριστικά… εδώ η υπόθεση).

Κάποιοι τραπεζικοί κύκλοι διατείνονται ήδη ότι αυτοί οι χειρισμοί πέραν των εσωκομματικών ισορροπιών (είναι γνωστή η θέση Βερελή για το θέμα) εξυπηρετούν έναν μόνο υποψήφιο, που όχι μόνον διατύπωσε ανοικτά το ενδιαφέρον του αλλά έχει και… προηγούμενο, τη συνένωση ΕΛΠΕ – Petrola που έγινε με αντίστοιχους υπό μία έννοια όρους.

Ακόμη κι αυτός ο υποψήφιος, όμως, ίσως λάβει υπ’ όψιν του την εξέλιξη της εμπειρίας των… πετρελαίων, όπου όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της Petrola έμειναν εκτός των κορυφαίων θέσεων του νέου οργανογράμματος, παρά τις διαμαρτυρίες της πλευράς Λάτση στο διοικητικό συμβούλιο!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v