Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 27 2003

”Καθηγηταράδες” για γέλια και για... κλάματα!

Μεγάλα κέφια για... κολπάκια φαίνεται ότι έχουν κάτι ”ελληνάρες” που χρησιμοποιούν ως… ”ορμητήριο” τη Βρετανία. Οι κύριοι αυτοί ”αλωνίζουν” στο Ιnternet (εσχάτως και εκτός αυτού) σερβίροντας διάφορα ”τεχνικά” σε διάφορους ανυποψίαστους, στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν προβολή, κύρος και βέβαια τον… επιούσιο.

Κοστουμάκι, laptop, μπόλικο... καθηγητιλίκι κι όποιος… τσιμπήσει.

Μόνο που τώρα τελευταία οι λεβέντες αυτοί μπλέκουν σε ολοένα και πιο επικίνδυνα (από νομικής, για να μην πω... ποινικής, πλευράς) μονοπάτια.

Άλλο πράγμα να διατείνεσαι ότι παίρνεις… ”βραβεία” κι ότι έχεις συνεργασία με κάποιες… ομοσπονδίες του εξωτερικού, για τις οποίες ουδείς –νομίζεις- μπορεί να βρει τους υπευθύνους, κι άλλο να ανακοινώνεις συνεργασίες με το επίσημο ελληνικό χρηματιστηριακό σύστημα, οι οποίες είναι τυπικά και ουσιαστικά… ανύπαρκτες.

Οι κύριοι αυτοί, για τη ”γούνα” των οποίων αρχίζουν και υπάρχουν ”ράμματα” από πολλές πλευρές της αγοράς μας (έχει παίξει ρόλο και το… ”κλοπιράιτ” στο οποίο συστηματικά επιδίδονται), δεν δίστασαν να αναγγείλουν συνεργασία με επίσημο φορέα της ελληνικής αγοράς, ο οποίος όμως καμία σχέση δεν έχει μαζί τους.

Το ξέρουμε διότι το… ψάξαμε και καταλάβαμε ότι η υπόθεση δεν προσφέρεται πλέον μόνο για γέλια αλλά και για... κλάματα.

Υ.Γ.: Θαυματουργό το trading σύστημα μαθαίνουμε. Φαίνεται από τις εξαιρετικές –ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ- αποδόσεις που έχει ο μόνος χρήστης που καταφέραμε να… εντοπίσουμε, ο οποίος άλλωστε, όπως προκύπτει από αλλού, είναι και μέλος της… παρέας.

Υ.Γ.2: Ως τώρα δεν έχουμε γίνει πιο συγκεκριμένοι, διότι κάποιοι που δεν χρωστούν τίποτα, έχουν εμπλέξει το όνομά τους με τους συγκεκριμένους… ”καθηγηταράδες”. Κι εμείς ως καλοπροαίρετοι που είμαστε, θέλουμε να πιστεύουμε ότι απλώς δεν το έψαξαν αρκετά.

Γι’ αυτό τους δίνουμε λίγο χρόνο να το ψάξουν πριν… βγει ο ΦΑΚΕΛΟΣ (που έχει και… ψηφιακό περιεχόμενο) στον αέρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v