Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 28 2003

Ο ΟΤΕ, οι υπουργοί και η Νέα Δημοκρατία

Πολλές είναι οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα γύρω από τις εξελίξεις στα υψηλά διοικητικά επίπεδα του ΟΤΕ.

Εν τούτοις, οι τελευταίες -χθεσινοβραδυνές για την ακρίβεια-πληροφορίες του ”Χαμαιλέοντα”, συνοψίζονται στη γνωστή φράση ”όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι”!

Κι αυτό διότι, όπως λένε οι γνωρίζοντες, οι ”ενδοπασοκικές” διαμάχες επί του θέματος δεν είναι δυνατό να λυθούν υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς, λόγω της εγγύτητας των εκλογών, χωρίς τη συναίνεση της... αντιπολίτευσης.

Βλέπετε, η κατάσταση περί τον ΟΤΕ αποτελεί πρώτης τάξεως αφορμή για την άσκηση αντιπολίτευσης, οπότε η Ν.Δ. δεν έχει πολιτικά κανέναν λόγο να διευκολύνει τις εξελίξεις, δίνοντας τις ευλογίες της σε οποιοδήποτε πρόσωπο και για -προσέξτε το αυτό- οποιαδήποτε υψηλόβαθμη θέση.

Από την άλλη, κανένας (σοβαρός) υποψήφιος δεν έχει λόγους να πάει στον ΟΤΕ με πιθανότατα... ολιγόμηνο ορίζοντα καριέρας.

Οπότε, αν δεν υπάρξει -έστω και παρασκηνιακά- η αποδοχή εκ μέρους της αντιπολίτευσης για κάποιο πρόσωπο (που μεταφράζεται σε δέσμευση παραμονής αυτού του προσώπου και κατόπιν των εκλογών, εάν νικήσει η Ν.Δ.), ουδείς πρόκειται να δεχτεί να κάτσει όχι μόνο στην καρέκλα του κ. Αντωνακόπουλου, αλλά και στις... περιφερειακές αυτής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v