Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 19 2004

”Επιθετική” κίνηση από ΟΤΕnet στις ADSL

Συχνά ο ”Χαμαιλέων” καταγράφει τα ”κακώς κείμενα”. Δεν πρέπει όμως να αφήνουμε ασχολίαστες και τις θετικές ενέργειες, ιδίως όταν αυτές αφορούν στον πολύπαθο χώρο του Internet στη χώρα μας.

Μιλάμε για την κίνηση της ΟΤΕnet όχι μόνο να μειώσει τις τιμές στις συνδέσεις ADSL, αλλά και να προσθέσει προγράμματα που επιτρέπουν ακόμη και σε κάποιον που δεν είναι ”φανατικός” χρήστης του Διαδικτύου, δεν περνάει δηλαδή… ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή του, να αξιοποιήσει το ”γρήγορο” Internet.

Kι αυτό με φτηνά πακέτα που έχουν συγκεκριμένη σταθερή χρέωση μέχρι κάποια μεγέθη ”κίνησης” -και όχι χρόνου παραμονής- του χρήστη, τα οποία ξεκινούν από τα 1000 ΜΒ με κόστος 9,95 ευρώ τον μήνα!

Υ.Γ.: Τώρα που αμφότεροι οι πολιτικοί αρχηγοί των μεγάλων κομμάτων δείχνουν να συνειδητοποιούν την οικονομική αλλά και την κοινωνική σημασία του Internet, ίσως επιτέλους να δούμε γενικότερα εντυπωσιακές κινήσεις υπέρ του μέσου.

Πού ξέρετε, ίσως να δούμε και τον ΟΤΕ να βλέπει με άλλο μάτι την ”ευρυζωνική πρόσβαση”, οπότε θα μειωθεί ξανά και το κόστος απόκτησης-χρήσης στις ”γραμμές” ADSL.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v