Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 21 2004

LANNET: Η αποχώρηση του διευθύνοντος και η… Tellas

Αμέσως μετά την προχθεσινή παραίτηση του κ. Στ. Παπαπαναγιώτου από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας Lannet πυροδοτήθηκε έντονη φημολογία στην αγορά για άμεση ”μεταγραφή” του σε αντίστοιχο πόστο της εταιρίας Tellas.

Ομολογουμένως μια σειρά από λογικούς συνδυασμούς θα μπορούσε ”εύκολα” να οδηγήσει σε ένα τέτοιο συμπέρασμα.

Ο κ. Παπαπαναγιώτου στάθηκε κατά γενική ομολογία με απόλυτη επιτυχία στο ”τιμόνι” της εταιρίας στη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών, ήτοι στην κρίσιμη φάση της ανάπτυξής της κι αυτό αποτυπώθηκε τόσο στα αποτελέσματα όσο και στο πελατολόγιο της εταιρίας.

Από την άλλη πλευρά η Τellas δραστηριοποιείται επίσης στη σταθερή τηλεφωνία, είναι μεγάλη εταιρία και είναι γνωστό πως το management της βρίσκεται σε φάση ”εξελληνισμού”, γεγονός το οποίο άλλωστε παραδέχτηκε κaι επίσημα σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ”ΜΕΤΟΧΟ” ο Ιταλός νυν ”κουμανταδόρος” της.

Ούτε βεβαίως υπάρχει πληθώρα έμπειρων στελεχών κορυφής στη συγκεκριμένη αγορά.

Εν τούτοις, οι πηγές του ”Χαμαιλέοντα” διαβεβαιώνουν κατηγορηματικά ότι καμία τέτοια συμφωνία δεν υπάρχει, προσθέτοντας ότι η κίνηση του κ. Παπαπαναγιώτου σχετίζεται με προσωπικούς λόγους και όχι με οποιοδήποτε μεταγραφικό deal.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v