Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 24 2009

H διακριτική "αποχώρηση" Ψωμιάδη από Commercial

H διακριτική αποχώρηση Ψωμιάδη από Commercial
Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Aspis Holding υπέβαλε ο κ. Π. Ψωμιάδης μετά την κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα που διέταξε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας.

Παραίτηση αναμενόμενη καθώς ο κ. Π. Ψωμιάδης ως υπόδικος δεν πληροί τα βασικά κριτήρια καταλληλότητας για να βρίσκεται στο Δ.Σ. ασφαλιστικών εταιριών.

Βέβαια, στην περίπτωση χρηματοοικονομικών εταιριών, όπως οι ασφαλιστικές, τα κριτήρια καταλληλότητας αφορούν και στους βασικούς μετόχους.

Θεωρείται βέβαιο ότι ο κ. Π. Ψωμιάδης θα επιδιώξει να αποσυνδέσει την Aspis Holding και την εν Ελλάδι ασφαλιστική θυγατρική της Commercial Value από την… περιπέτειά του.

Και για να συμβεί αυτό θα πρέπει τουλάχιστον να μειώσει το ποσοστό του κάτω του 20% στην Aspis Holding.

Κάτι που μάλλον είναι εξαιρετικά εύκολο να γίνει. Αν δεν έχει γίνει ήδη…

Στόχος να πάψει να αναφέρεται πλέον η Commercial Union ως συνδεδεμένη εταιρία των Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και ΑΕΑΖ, οι άδειες των οποίων ανακλήθηκαν και επομένως να δημιουργείται κλίμα ανησυχίας μεταξύ ασφαλισμένων και συναλλασσομένων.

Βέβαια, ο πραγματικός λογαριασμός από την κρίση των Ασπίδων θα φανεί το επόμενο διάστημα...

Υ.Γ.: Η υπερτιμολόγηση ακινήτου στην Κύπρο από την Commercial Value για την οποία η ΕΠΕΙΑ ενημέρωσε τον Γενικό Εισαγγελέα Κύπρου και τον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών λόγω πιθανής τέλεσης αξιόποινων πράξεων έχει..., σύμφωνα με πληροφορίες, αποκατασταθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v