Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 17 2009

Όταν ο Βγενόπουλος… τσακίζει κόκαλα!

Όταν ο Βγενόπουλος… τσακίζει κόκαλα!
Ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος χθες μπορεί να μη μίλησε πολιτικά, αλλά κατάφερε με απλό και με πειστικό τρόπο να αναδείξει τη διαχρονική ανεπάρκεια των πολιτικών μας.

Και να διασύρει τόσο τα ξύλινα επιχειρήματά τους όσο και τους μικροπολιτικούς τους τακτικισμούς.

"Θα χυθεί άπλετο φως", "το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο", "μηδενική ανοχή στη διαφθορά" και άλλα συναφή είναι τα κλισέ των πολιτικών των δύο μεγάλων κομμάτων.

Εδώ όμως και τόσους μήνες εκείνη η επιτροπή για την υπόθεση των δρομολογίων της Aegean ακόμη δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει το έργο της! Που δεν είναι τίποτε περισσότερο από την εξέταση λίγων σελίδων τύπου Α4…

Ο υφυπουργός μας επίσης, ο κ. Σηφουνάκης, ήταν λάβρος προεκλογικά όταν ξιφουλκούσε για τα σκάνδαλα της προηγούμενης κυβέρνησης.

Άτιμη κοινωνία! Έχε χάρη που ήταν οι παλιοδεξιοί επάνω και τον εμπόδιζαν να προχωρήσει στην κάθαρση…

Τώρα όμως που είναι υφυπουργός είναι πολύ πιο… cool. Δηλώνει μάλιστα ότι δεν πρόκειται να κάνει τίποτε! Αν τώρα βρεθεί κάποιος εισαγγελέας (και μετά ο εισαγγελέας να βρεθεί στον… Έβρο), όλο και κάτι θα μπορεί να γίνει.

Όσο για τον υφυπουργό της Νέας Δημοκρατίας τον κ. Βλάχο, που τόσο πολύ κόπτονταν για τα συμφέροντα των κτηνοτρόφων μας (ζήτω η πατρίδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία, που τραγουδούσε και ο Ρόμπερτ), τι πήγε και έκανε ο αθεόφοβος;

Έστειλε (με τα χίλια ζόρια και έναν σκασμό πιέσεις) το αίτημα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση για να αποκτήσει το γάλα μας "χώρα προέλευσης", αλλά… ξέχασε προφανώς να συνοδέψει το αίτημα με το απαραίτητο αιτιολογικό.

Και στη συνέχεια απορούσε γιατί απορρίφθηκε… Και από την πολλή απορία καταχώνιασε το θέμα στο συρτάρι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v