Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 5 2004

Η ΡΕΒΟΪΛ, ο Ζαφείρης και η… Χριστοφόρα

Μας αρέσουν οι εισηγμένες επιχειρήσεις που φροντίζουν να ενημερώνουν εκτενώς και εγκαίρως τους επενδυτές για τις δραστηριότητές τους.

Αρκεί βέβαια να μην φτάνουν σε υπερβολές που αγγίζουν τα όρια της γραφικότητας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της τελευταίας περίπτωσης θεωρούμε ότι αποτελεί ανακοίνωση της ΡΕΒΟΪΛ, που ελπίζουμε να μην επαναληφθεί…

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, ένα ακόμη πρατήριο υγρών καυσίμων εντάχθηκε στο δίκτυο της εταιρίας στην Καβάλα αυξάνοντας τον αριθμό τους σε… 251 ή κάπου τόσα.

Η ανακοίνωση όμως έχει και άλλες παραγράφους, στις οποίες αναγράφονται τα εξής άκρως ενδιαφέροντα για τους… αυτοκινητιστές της περιοχής (το πρατήριο βρίσκεται στα Αμισιανά Καβάλας, για να είμεθα και σαφείς).

Αναφέρει λοιπόν η ανακοίνωση: ”Το πρατήριο στις 3 νησίδες του έχει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης πολλών αυτοκινήτων και φορτηγών ταυτόχρονα και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της κ. Χριστοφόρας Αλεξανδρίδου και του συζύγου της κ. Ζαφείρη Προδρόμου”.

Η… ενημέρωση συνεχίζεται και με άλλα στοιχεία για το πρατήριο του Ζαφείρη και της Χριστοφόρας, όπως για το ότι διαθέτει: ”Αμόλυβδη 95 οκτανίων, Αμόλυβδη 98 οκτανίων, Super Clean LRP, πετρέλαιο κίνησης και πετρέλαιο θέρμανσης. Στο πρατήριο λειτουργεί σύγχρονο αυτοματοποιημένο πλυντήριο, λιπαντήριο και auto market με την πλήρη σειρά λιπαντικών REVOIL”.

Ούτε καταχώρηση στα ”Νέα των απανταχού Αμισιανών” να ήταν δε θα μας τα λέγανε με τέτοια λεπτομέρεια!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v