Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 5 2004

ΑΣΠΙΣ-ΕΥΠΙΚ: Ασφαλιστικό... ξεκατίνιασμα

Δεν είναι μόνον ”απείρου κάλλους” οι αντεγκλήσεις μεταξύ της Ασπίδος Ασφαλιστικής και της Ευρωπαϊκής Πίστης, είναι και εν δυνάμει άκρως αποκαλυπτικές για τα όσα λαμβάνουν χώρα κάτω από την επιφάνεια των τυπικών στοιχείων και των επίσημων ανακοινώσεων, σε ένα χώρο που κοντεύει να στιγματιστεί ανεπανόρθωτα από τα καμώματα αρκετών εκπροσώπων του.

Χαρακτηριστική η ανακοίνωση της ΑΣΠΙΣ προς το ΧΑ, με αφορμή αιτιάσεις της Ευρωπαϊκής Πίστης, το… μέγεθος της οποίας δεν μας αφήνει άλλα περιθώρια από το να σας παραπέμψουμε στις σελίδες των επιχειρηματικών ειδήσεων και των χρηματιστηριακών ανακοινώσεων του euro2day.gr.

Εμείς πάντως μετά την ολοκλήρωση της ανάγνωσης δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε ποία εκ των δύο πλευρών πρέπει να πετάξει πρώτη τη… σκούφια της στην άλλη!!!

ΥΓ.: Προφανώς έχουμε το ερώτημα αν αληθεύει ότι ο κ. Γεωργακόπουλος έχει αποκτήσει το 53% της ΕΥΠΙΚ και άρα υποχρεούται να κάνει δημόσια προσφορά, όπως και το αν έχει λάβει την έγκριση του υπουργείου Ανάπτυξης, θέματα τα οποία έθεσε η πλευρά της ΑΣΠΙΣ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v