Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 12 2004

Διεύρυνση σκοπού και άνοδος … τιμής στην ΑΛΥΣΙΔΑ

Σε επίπεδα τιμών που είχε να δει περίπου… 10 μήνες(!) διαπραγματεύεται το τελευταίο διάστημα η μετοχή της πολύπαθης εισηγμένης εταιρίας Αλυσίδα, που κινείται πλέον στην περιοχή των 3,4-3,5 ευρώ, γεγονός που ανεβάζει την κεφαλαιοποίησή της στα περίπου 9 εκατ. ευρώ. Η άνοδος από τα 2 ευρώ στα.. 3,5 δεν είναι και λίγη μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες!!!

Εμείς παραθέτουμε το ενδιαφέρον μέρος της ”ατζέντας” για την έκτακτη γενική συνέλευση της 22ας Νοεμβρίου, μήπως και βρίσκεται εκεί η λύση του αινίγματος για την άνοδο της τιμής της μετοχής:

”Διεύρυνση του εταιρικού σκοπού με την προσθήκη § 6 στο αρθρ.4, με τους εξής σκοπούς: Α. Ανέγερση οικοδομών για ιδιόχρηση ή και για πώληση σε τρίτους. Β. Αξιοποίηση ιδίων ακινήτων ή και τρίτων με σύναψη συμβάσεων Leasing, Franchising, Factoring, μίσθωση, υπεκμίσθωση και άλλους τρόπους. Γ. Ίδρυση υποκαταστημάτων λιανικής ή χονδρικής σε άλλες πόλεις. Δ. Διενέργεια και οργάνωση λιανικού εμπορίου και σε άλλους κλάδους του εμπορίου. Ε. Εισαγωγή και εξαγωγή κάθε είδους εμπορευμάτων και γενικά κάθε νόμιμη εμπορική δραστηριότητα”.

Για προσέξτε το, μήπως η καλή εταιρία ”μεταμορφώνεται” σε… real estate;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v