Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 20 2002

Tα σαϊνια του πολιτικού μάρκετινγκ.

Κι όπως λέει και ο λαός ”ακόμη δεν τον είδαμε , Γιάννη τον βαφτίσαμε”. Η λαϊκή ρήση κολλάει γάντι στα νέα (εισπρακτικού τύπου) οράματα του αεικίνητου αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών της γείτονος Βουλγαρίας κ. Νικολάϊ Νικόλοφ.

Πριν καν ολοκληρωθεί η διαδικασία της ιδιωτικοποίησης του κρατικού τηλεπικοινωνιακού οργανισμού BTC (οι προσφορές θα κατατεθούν εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουνίου και η αξιολόγηση τους τοποθετείται εντός του προσεχούς Ιουλίου) όπου ο επιλεγείς διεθνής επενδυτής - στρατηγικός εταίρος (με τον ΟΤΕ να βρίσκεται σε διακριτή θέση διεκδικητή) θα λάβει ως ”προίκα” και την τρίτη άδεια κινητής τηλεφωνίας ο κ. Νικόλοφ σπεύδει να εξαγγείλει για το ... προσεχές μέλλον μία νέα διαγωνιστική διαδικασία - εκείνη για τις άδειες τρίτης γενιάς.

Μάλιστα, προσδιόρισε και ακριβή (όσον είναι δυνατόν να προσδιορίζονται απο αιρετούς πολιτικούς άρχοντες τέτοιες χρονικά απομακρυσμένες διαδικασίες) ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού: ”Στα μέσα του 2004”.

Και να σκεφτείτε ότι η ανάπτυξη των δικτύων κινητής τηλεφωνίας στην γείτονα ομόδοξο χώρα - παρά τις επίπονες προσπάθειες των στελεχών του ΟΤΕ μέσω της θυγατρικής Globul - βρίσκεται ακόμη σε αρκετά πρώϊμο στάδιο. Αραγε, προς τι αυτές οι εξαγγελίες;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v