Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 24 2012

Μεγάλες αλήθειες με απλά λόγια

Μεγάλες αλήθειες με απλά λόγια
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο το πολυσυνέδριο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» στο Μέγαρο Μουσικής (ψυχή του συνεδρίου ο καθηγητής της ΑΣΟΕΕ Ιορδάνης Λαδόπουλος), με πολυάριθμους και σημαντικότατους ομιλητές, αλλά και με πολύ μεγάλη συμμετοχή νέων.

Μεταξύ άλλων, διακρίναμε τις ομιλίες δύο ανθρώπων που είναι γνωστοί στη χρηματιστηριακή κοινότητα.

Αναφέρουμε λοιπόν τον κ. Ιωάννη Κωστόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο των Ελληνικών Πετρελαίων, ο οποίος τόνισε πως πρέπει να βρούμε την απαιτούμενη κρίση για να αντιμετωπίσουμε την... κρίση, ότι θα πρέπει να δουλέψουμε με σύστημα για να έρθει η ανάπτυξη και πως ευκαιρίες υπάρχουν σε πολλούς τομείς. «Βλέπω παντού ευκαιρίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κωστόπουλος.

Πολύ καλή η ομιλία ήταν και αυτή του κ. Αριστείδη Μπελλέ (προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εισηγμένης Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες), ο οποίος αναφερόμενος στις ευκαιρίες για ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας είπε πως «υπάρχουν πάρα πολλά απλά αγροτικά προϊόντα, αρκεί εμείς με κάποιον τρόπο να τα διαφοροποιήσουμε», και εξέφρασε την αισιοδοξία του λέγοντας πως «στην Ελλάδα έχουμε το καλύτερο οικόπεδο και ευφυείς ανθρώπους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v