Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 18 2002

Από κοντά και η.... ΞΙΦΙΑΣ

Ωστόσο η PLIAS δεν είναι η μόνη εταιρία με ολίγον (!)...προβληματικά οικονομικά που αντιμετωπίζει ως μείζον θέμα την απόκτηση ιδίων μετοχών.

Το ίδιο, σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη της συνέλευσης της, προτίθεται να πράξει μία από τις εισηγμένες που επανήλθε πρόσφατα στο προσκήνιο της δημοσιότητας, όταν η Tράπεζα Societe Generale προχώρησε στη ρευστοποίηση μετοχών της, που είχαν δοθεί ως εγγύηση σε δάνειο!!!!

Ο λόγος για την ΞΙΦΙΑΣ (γνωστή παλιότερα για τις κυριολεκτικώς... ”ιπτάμενες” επενδύσεις της, στην αεροπορική εταιρία GALAXY), που εκτός των άλλων έχει κάθε λόγο να αισθάνεται οτι η μετοχή της ...αδικείται!

Με μείωση τζίρου κατά 50% στο τρίμηνο και μείωση των κερδών κατά μόλις...64% (!) σε σχέση με πέρυσι τέτοιο καιρό (έτσι κι αλλιώς για μερικές χιλιάδες ευρώπουλα, περίπου 70, συζητάμε πλέον) πώς να μην χρήζει στήριξης η μετοχούλα...

Για περισσότερες λεπτομέρειες, οι ευτυχείς μέτοχοι καλούνται να προσέλθουν στη Βάσοβα Πετροπηγής Καβάλας (!) μια απολύτως λογική ημέρα και ώρα. Κυριακή 30/6 στις 12.30 το μεσημέρι!!! Να χάσουν δηλαδή και το...μπανάκι τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v