Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μικτή εικόνα στις ασιατικές αγορές

Παραμένει η νευρικότητα στα κινεζικά χρηματιστήρια, που "γύρισαν" σε θετικό έδαφος μετά και τις τελευταίες παρεμβάσεις του Πεκίνου. Η προσοχή στις ανακοινώσεις της Fed.

Μικτές τάσεις επικρατούν στις ασιατικές χρηματιστηριακές αγορές, με τις κινεζικές αγορές να περιορίζουν τις απώλειες των τελευταίων ημερών και να επιστρέφουν σε θετικό πρόσημο, καθώς οι επενδυτές θεωρούν πως οι νέες παρεμβάσεις του Πεκίνου θα μπορέσουν να σταματήσουν το ξεπούλημα στις αγορές χωρίς να επιφέρουν πλήγμα στην οικονομία.

Η προσοχή στρέφεται τώρα στην Fed, αναμένοντας περισσότερες ενδείξεις για τον χρονισμό της αύξησης των αμερικανικών επιτοκίων. 

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού υποχωρεί κατά 0,45%, ενώ με απώλειες 0,13% έκλεισε ο δείκτης Nikkei του Τόκιο στις 20.302,9 μονάδες. 

Κέρδη 0,69% για τον δείκτη ASX στις 5.609 μονάδες, 0,44% για τον Hang Seng στις 24.612 μονάδες, ενώ χαμηλότερα κατά 0,07% κινείται ο δείκτης Kospi στις 2.037 μονάδες.

Έντονη η νευρικότητα στα χρηματιστήρια της Κίνας, με τον δείκτη Shanghai Composite να καταγράφει κέρδη 1,22% στις 3.707 μονάδες, έναντι απωλειών 1,3% νωρίτερα, και τον δείκτη CSI να ενισχύεται κατά 1,37% στις 3.863 μονάδες, έναντι απωλειών  0,9% νωρίτερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v