Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Περιορισμένες κινήσεις στις ασιατικές αγορές

Περιορισμένη η διάθεση των επενδυτών για τοποθετήσεις σε τίτλους υψηλότερου κινδύνου. Κλειστό σήμερα λόγω αργίας το Τόκιο. Η Σιγκαπούρη υποβάθμισε τις προβλέψεις της για την ανάπτυξη, λόγω Brexit και ισχνής παγκόσμιας ζήτησης.

Ήπιες μεταβολές στα ασιατικά χρηματιστήρια, καθώς η πτώση των τιμών του πετρελαίου κρατά σε περιορισμένο επίπεδο τη διάθεση για τοποθετήσεις σε τίτλους υψηλότερου κινδύνου.

Νωρίτερα, η Σιγκαπούρη υποβάθμισε την πρόβλεψή της για την οικονομική της ανάπτυξη, λόγω των ανησυχιών που προκαλεί το Brexit και της ισχνής παγκόσμιας ζήτησης, προβλέποντας τώρα ανάπτυξη 1-2% φέτος από 1-3% που ήταν η προηγούμενη εκτίμηση.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας υποχωρεί κατά 0,5%, ο δείκτης Hang Seng ενισχύεται κατά 0,4% στις 22.580 μονάδες, ο δείκτης CSI κατά 0,3% στις 3.253 μονάδες, αμετάβλητος στις 3.018 μονάδες ο δείκτης Shanghai Composite στις 3.018 μονάδες, ενώ χαμηλότερα κατά 0,21% κινείται ο δείκτης Kospi στις 2.039 μονάδες και κατά 0,62% ο δείκτης ASX στις 5.593 μονάδες.

Σημειώνεται πως η αγορά του Τόκιο παραμένει σήμερα κλειστή λόγω αργίας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v