Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταθεροποιητικές κινήσεις στις ευρωαγορές

Τα εταιρικά αποτελέσματα δίνουν τον τόνο στη συνεδρίαση, ενώ οι επενδυτές παρακολουθούν τις εξελίξεις σε Σ. Αραβία, τις αποκαλύψεις των Paradise Papers αλλά και την επίσκεψη Τραμπ στην Ασία. Οριακές μεταβολές στα futures της Wall Street.

Ήπιες μεταβολές σημειώνονται στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με τα εταιρικά αποτελέσματα και την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην Ασία να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής.

Μεταξύ άλλων, σήμερα ανακοίνωσαν/ανακοινώνουν αποτελέσματα οι Credit Suisse, Ahold Delhaize, ABN Amro, E.ON, Marks & Spencer, Hannover Re κ.α.

Οι επενδυτές παρακολουθούν επίσης προσεκτικά τις εξελίξεις στη Σαουδική Αραβία αλλά και τις αποκαλύψεις των Paradise Papers.

Ο δείκτης Stoxx 600 κινείται 0,2% χαμηλότερα στις 393 μονάδες, οριακά στο "πράσινο", στις 7.517 μονάδες ο δείκτης FTSE 100 του Λονδίνου, ουσιαστικά αμετάβλητος στις 13.372 μονάδες ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης, κατά 0,23% υποχωρεί ο δείκτης CAC του Παρισιού στις 5.467 μονάδες, ενώ απώλειες 0,46% καταγράφει ο ισπανικός IBEX στις 10.183 μονάδες. 

Σταθεροποιητικό ξεκίνημα της Wall Street δείχνουν τα futures των S&P 500, Dow Jones και Nasdaq.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v