Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πέμπτη ημέρα ανόδου για το αργό

H τιμή του συμβολαίου της αμερικάνικης ποικιλίας του αργού παραδόσεως Ιουνίου έκλεισε με άνοδο 0,7%, στα 51,47 δολάρια το βαρέλι.

Με κέρδη έκλεισε την Τρίτη το αργό πετρέλαιο, λαμβάνοντας στήριξη από τις προσδοκίες ότι ο ΟΠΕΚ θα καταλήξει σε συμφωνία για παράταση της συμφωνίας μείωσης της παραγωγής για τουλάχιστον έξι μήνες ακόμα.

Το αργό αρχικά δέχθηκε πιέσεις από την πρόταση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για πώληση ενός μέρους των στρατηγικών αποθεμάτων των ΗΠΑ.

Στη Νέα Υόρκη, η τιμή του συμβολαίου της αμερικάνικης ποικιλίας του αργού παραδόσεως Ιουνίου έκλεισε με άνοδο 0,7%, στα 51,47 δολάρια το βαρέλι.

Χαμηλότερα έκλεισε ο χρυσός, υποχωρώντας από τα υψηλά τριών εβδομάδων, καθώς το δολάριο βρήκε στηρίγματα ενώ το ευρώ αποδυναμώθηκε μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ.

Η τιμή του συμβολαίου του χρυσού παραδόσεως Ιουνίου υποχώρησε 0,5% στα 1.255 δολάρια ανά ουγκιά. Τη Δευτέρα το πολύτιμο μέταλλο είχε κλείσει στα 1.261 δολάρια ανά ουγκιά, το υψηλότερο επίπεδο από τις 28 Απριλίου, με βάση τα στοιχεία της FactSet.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v