Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τριπλό ρεκόρ στη Wall Street με ώθηση από το αργό

Σε νέα επίπεδα ρεκόρ κινούνται και οι τρεις δείκτες. Πάνω από τα $57 το αργό. Βουτιά 4,6% η Verizon. Ράλι 13% για την Michael Kors. Ενισχύεται το δολάριο.

Τριπλό ρεκόρ στη Wall Street με ώθηση από το αργό

Σε θετικό έδαφος κινούνται οι αμερικάνικες μετοχές, λαμβάνοντας ώθηση από την άνοδο του αργού και την πρόταση-μαμούθ της Broadcom για την Qualcomm.

O Dow Jones ενισχύεται 0,09% στις 23.561 μονάδες, ο Nasdaq κινείται 0,33% υψηλότερα στις 6.786 μονάδες, ενώ ο S&P 500 σημειώνει άνοδο 0,09% στις 2.580 μονάδες.

Από το εταιρικό μέτωπο, η CVS Health, η Michael Kors και η Softbank ανακοίνωσαν αποτελέσματα πριν από την έναρξη της συνεδρίασης. Η Priceline, η Avis Budget, η TripAdvisor, η AMC Entertainment και η Etsy θα ανακοινώσουν μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Στα εμπορεύματα, το αργό πετρέλαιο ενισχύεται 2,6% στα 57,09 δολάρια το βαρέλι, ενώ ο χρυσός ενισχύεται 0,2% στα 1.271 δολάρια ανά ουγγιά.

Στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο ενισχύεται έναντι του ευρώ και του γεν, ενώ διολισθαίνει έναντι της βρετανικής λίρας.

Στα ομόλογα, η απόδοση του αμερικανικού 10ετούς ομολόγου διαμορφώνεται στο 2,32%.

Στο ταμπλό, ράλι 9% πραγματοποιεί η μετοχή της Michael Kors, μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων που ήταν καλύτερα των προβλέψεων. 

Βουτιά 4,6% σημειώνει η μετοχή της Verizon, στα 45 δολάρια. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v