Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μικρή άνοδος στη Wall Street με το βλέμμα στη Fed

Σε θετικό έδαφος κινούνται οι αμερικανικές μετοχές, μετά τις χθεσινές ισχυρές απώλειες. Ενισχύεται το δολάριο. Κέρδη για το αργό. Συνεχίζονται οι πιέσεις στο Facebook.

Μικρή άνοδος στη Wall Street με το βλέμμα στη Fed

Μικρή άνοδο σημειώνουν οι αμερικανικές μετοχές την Τρίτη μετά τη χθεσινή βουτιά, με τους επενδυτές να έχουν στραμμένο το βλέμμα στη Fed και ενώ το Facebook παραμένει σε κλοιό πιέσεων.

Ο Dow Jones ενισχύεται 0,47% στις 24.742 μονάδες, ο Nasdaq κινείται 0,2% χαμηλότερα στις 7.358 μονάδες, ενώ ο S&P 500 σημειώνει πτώση 0,24% στις 2.719 μονάδες.

Στα εμπορεύματα, το αργό πετρέλαιο ενισχύεται 1,8% στα 63,2 δολάρια το βαρέλι, ενώ ο χρυσός κινείται 0,58% χαμηλότερα, στα 1.310 δολάρια ανά ουγγιά.

Στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο ενισχύεται έναντι του ευρώ, του γεν και της βρετανικής λίρας. Η ισοτιμία με το ευρωπαϊκό νόμισμα διαμορφώνεται στο επίπεδο του 1,2274 δολαρίου/ευρώ.

Στα ομόλογα, η απόδοση του αμερικανικού 10ετούς ομολόγου κινείται δύο μονάδες βάσης υψηλότερα, στο 2,88%.

Στο ταμπλό, η μετοχή του Facebook διευρύνει τις χθεσινές απώλειες, υποχωρώντας 5%, στα 163 δολάρια. Τη Δευτέρα, η μετοχή του κοινωνικού δικτύου βυθίστηκε 6,8%, μετά τις αποκαλύψεις πως εταιρεία που συνεργάστηκε με την προεκλογική καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποίησε παράτυπα προσωπικά δεδομένα δεκάδων εκατομμυρίων χρηστών.

Πιέσεις δέχονται και οι μετοχές άλλων κοινωνικών δικτύων. Το Twitter σημειώνει πτώση 5,8% και το Snap υποχωρεί 1%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v