Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 14 2006

Εμπορική: Αναμένοντας το report της… UBS

Θέμα πολύ σύντομου χρόνου (ενδεχομένως και… ωρών) είναι, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η έκδοση ”επείγοντος” report από τη UBS για την Εμπορική, σύμφωνα με το οποίο, λένε και πάλι οι πηγές μας, το τίμημα που προσφέρει η Credit Agricole θα χαρακτηρίζεται χαμηλό, ενώ θα διατυπώνεται η εκτίμηση ότι πρόκειται να υπάρξει αντιπροσφορά από άλλο ενδιαφερόμενο.

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αυτές, θα έχουμε μία ακόμη συνέχεια στην άτυπη ”κόντρα” μεταξύ του συγκεκριμένου επενδυτικού οίκου (πελάτες του οποίου φέρονται να έχουν ”κτίσει θέσεις” στην Εμπορική, ακολουθώντας τις υψηλότατες τιμές-στόχους που έχουν θέσει οι αναλυτές του) και της ίδιας της Credit Agricole, η οποία προ καιρού χαρακτήριζε την τότε τρέχουσα τιμή της Εμπορικής υψηλή.

Βεβαίως ουδείς αναμένει από τη UBS να… αγοράσει την Εμπορική, οπότε το αν το τίμημα είναι υψηλό ή όχι για τους αναλυτές της αποτελεί ”θεωρητικό” ερώτημα…

Όχι όμως και για όσους πελάτες της UBS τοποθετήθηκαν και ”έκτισαν” θέσεις στη συγκεκριμένη μετοχή, περιμένοντας την υλοποίηση των τιμών-στόχων!

ΥΓ.: Άσχετο, αλλά.. επίκαιρο! Ξεκινά την Παρασκευή το μεγάλο οδοιπορικό (αγγλιστί roadshow) του κ. Αράπογλου σε σχέση με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΕΤΕ, που όπως και να το κάνουμε γίνεται σε εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία.

Πρώτος σταθμός -ή αν προτιμάτε ”αφετηρία”- η Αθήνα, δεύτερος το Λονδίνο και έπεται.. συνέχεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v