Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 28 2013

Tips για το rebalancing και την ένεση κεφαλαίων στο ΤΧΣ

Tips για το rebalancing και την ένεση κεφαλαίων στο ΤΧΣ

Credit Suisse - MSCI: Το emerging markets desk της Credit Suisse είχε σύμφωνα με πληροφορίες το μεγαλύτερο μέρος των εντολών για το MSCI rebalancing.

Παρότι η Citigroup επιχείρησε να διεκδικήσει επιθετικά μερίδιο και η αγορά τη θεωρούσε φαβορί, τελικώς η έκπληξη ήρθε από την Credit Suisse, η οποία μοίρασε τις εντολές που είχε σε δύο εγχώριες τραπεζικές χρηματιστηριακές εταιρείες.

 

Emerging funds: Το ενδιαφέρον για το Χ.Α. των ενεργητικής διαχείρισης emerging funds παραμένει ιδιαίτερα υψηλό, σύμφωνα με στελέχη ξένων τραπεζών.

Με δεδομένο όμως ότι δεν έχουν λόγους να βιάζονται μια και πλησιάζει το τέλος χρήσης και η στάθμιση του Χ.Α. στους δείκτες δεν είναι καθοριστική για τις αποδόσεις τους, ενδέχεται να περιμένουν καλύτερα σημεία εισόδου.

Χαμηλότερες, δηλαδή, αποτιμήσεις.

 

Bad banks - ΤΧΣ: Τους προσωρινούς πίνακες διανομής, ώστε να επιστρέψουν στο ΤΧΣ μέρος των κεφαλαίων που έχουν ανακτήσει, συνέταξαν και απέστειλαν στην ΤτΕ τα υπό ειδική εκκαθάριση πιστωτικά ιδρύματα ΑΤΕ και Τ.Τ.

Πρόκειται για την αναγκαία προεργασία για την επιστροφή στο ΤΧΣ από τις bad banks ποσού της τάξης των 300 εκατ. ευρώ, όπως αποκάλυψε το Euro2day.

Είχε προηγηθεί απόφαση της ΤτΕ που έδινε τη δυνατότητα προσωρινής διανομής υπέρ προνομιούχων πιστωτών όπως το ΤΧΣ και το ΤΕΚΕ.

ΥΓ.: Οι υπό ειδική εκκαθάριση τράπεζες που χρωστούν σε εργαζομένους (σ.σ. το 50% του εφάπαξ) θα κρατήσουν τα απαραίτητα κεφάλαια για την καταβολή των αποζημιώσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v