Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 24 2014

Οι σαρωτικές αλλαγές στα telecoms και οι μετακινήσεις σε INΛΟΤ

Οι σαρωτικές αλλαγές στα telecoms και οι μετακινήσεις σε INΛΟΤ

Προ ημερών, σε εκτενές ρεπορτάζ του το Euro2day.gr αναφέρθηκε στις τεκτονικές αλλαγές που έρχονται στα telecoms και στο σενάριο τριπλής συνένωσης δυνάμεων Vodafone - HOL - CYTA. 

Υπό αυτό το πρίσμα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτούν οι ανακατατάξεις στις εταιρίες συμφερόντων του Σωκράτη Κόκκαλη που ανακοινώθηκαν εχθές, αλλά και η τελευταία μεταγραφή της Intralot.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές ανακοινώθηκε η αποχώρηση του κ. Κόκκαλη από την προεδρία τόσο του ομίλου, όσο και των θυγατρικών, με τον Δημήτρη Κλώνη να αναλαμβάνει πρόεδρος και την Ελ. Βασιλάκη να εισέρχεται στο διοικητικό συμβούλιο της HOL. 

Η δε Intralot βρίσκεται σε φάση αναδιάρθρωσης με βάση σχέδιο διεθνούς εταιρείας συμβούλων η οποία είχε προσληφθεί προ μηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη αλλαγή θα αφορά τη θέση του οικονομικού διευθυντή (CFO) της Intralot, την οποία αναλαμβάνει ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος της Hellas On Line (HOL) Αντώνης Κεραστάρης.

Ο Αντ. Κεραστάρης είναι επικεφαλής της HOL από τον Αύγουστο του 2009, αλλά έχει εργαστεί για πολλά χρόνια ως οικονομικός διευθυντής σε πολυεθνικές εταιρείες. Πριν πάει στη HOL ήταν οικονομικός διευθυντής της Cosmote Ρουμανίας.

Όσο για τον σημερινό Γενικό Διευθυντή Οικονομικών και Ανάπτυξης της Intralot Γ. Παντολέοντα, σύμφωνα με πληροφορίες αναβαθμίζεται σε άλλη θέση.

Στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών αλλαγές δεν συμβαίνουν μόνο σε επίπεδο κορυφής. Σημασία έχει να θυμηθούμε ότι προηγήθηκε και η μαζική «μετανάστευση» του προσωπικού της HOL σε άλλη εταιρεία. ενώ ακολούθησε το -περιορισμένο- πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου στη Vodafone.

Οι εξελίξεις τρέχουν δηλαδή σε όλα τα επίπεδα... 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v