Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 14 2015

Ελληνα ΥΠΟΙΚ πέντε αστέρων ψάχνει η... Japonica

Ελληνα ΥΠΟΙΚ πέντε αστέρων ψάχνει η... Japonica

Μετά τις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου, ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν θα είναι ο μόνος που θα αναζητά υπουργό Οικονομικών.

Η Japonica Partners ανακοίνωσε ότι στηρίζει την πρόσληψη ενός «παγκοσμίως αναγνωρισμένου πεντάστερου υπουργού Οικονομικών». Η επενδυτική εταιρεία (που έγινε γνωστή όταν πρότεινε να αγοράσει το ελληνικό χρέος και για τη θέση της ότι αυτό είναι πολύ μικρό, αν υπολογιστεί με βάση τα διεθνή λογιστικά πρότυπα) υποστηρίζει μάλιστα πως η ανάθεση του υπουργείου Οικονομικών σε έναν τέτοιο υποψήφιο είναι «η πιο σημαντική μεταρρύθμιση για την Ελλάδα» (most important reform).

Δεν γνωρίζουμε ποια εντύπωση έκανε το εκκωφαντικό πέρασμα του Γιάνη Βαρουφάκη από το υπουργείο Οικονομικών και από διάφορες πρωτεύουσες της ευρωζώνης στους ανθρώπους της Japonica, η οποία έχει επενδύσει σε ελληνικά ομόλογα.

Οι ίδιοι πάντως παρουσιάζουν αναλυτικά στο www.mostimportantreform.com ποια είναι τα στοιχεία με τα οποία θα αξιολογηθούν οι υποψήφιοι να τον διαδεχθούν.

Όπως αναφέρεται στην ειδική ιστοσελίδα, οι υποψήφιοι θα αξιολογούνται από το ένα έως το πέντε σε τρεις τομείς: λογιστικά, οικονομικά και διοίκηση σε καταστάσεις κρίσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v