Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 1 2008

ΔΕΗ: Οι... Γαλάτες της ενημέρωσης

ΔΕΗ: Οι... Γαλάτες της ενημέρωσης
Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κυριαρχίας των media υπάρχει ένα μικρό χωριουδάκι στην Ελλάδα που αντιστέκεται και θα αντιστέκεται στην έγκαιρη πληροφόρηση. Το όνομα αυτού... ΔΕΗ. 

Η παντιέρα της επανάστασης ξεκίνησε με τις τηλεδιασκέψεις, όπου απαγορεύεται (!) ρητά η συμμετοχή δημοσιογράφων και γιγαντώθηκε με την έγκριση του business plan εν κρυπτώ ακόμη και από τα ίδια τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που το ψήφισαν, για... να αποφευχθούν οι διαρροές στον "κακό" Τύπο.

Και ας μιλάνε κάποιοι "γραφικοί" για εισηγμένες εταιρίες που υπόκεινται σε νόμους και διατάξεις για την έγκαιρη και ορθή ενημέρωση όλων των επενδυτών (και δη των μικροεπενδυτών, που δεν έχουν την τύχη να συνεργάζονται με τους διεθνείς οίκους, στους οποίους επιτρέπεται η πρόσβαση στις τηλεδιασκέψεις της Επιχείρησης).    

Πρόταση του Χαμαιλέοντα: να αποκλειστούν σιγά-σιγά και οι αναλυτές από τις τηλεδιασκέψεις και να τα λέμε μόνοι μας...

Έτσι, θα αποφευχθούν και οι δύσκολες και οι δυσάρεστες ερωτήσεις στους πονηρούς καιρούς που ζούμε...

Άλλωστε, με τέτοια αποτελέσματα και με αυτή την αποδοχή από τη διοίκηση... πιο καλή η μοναξιά.

Υ.Γ.: Ευτυχώς, μας μιλάνε οι αναλυτές (που ακούν την τηλεδιάσκεψη). Οπότε, έχουμε να ρωτήσουμε τι εννοούσε ο κ. Αθανασόπουλος όταν είπε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν "επαφές" με ξένους ομίλους. Την RWE ή κάποιους άλλους; Διότι οι αναλυτές κατάλαβαν ότι δεν μιλούσε για την RWE...
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v