Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 26 2009

Ένας... γάτος για τον ΟΠΑΠ!

Ένας... γάτος για τον ΟΠΑΠ!
Ως γνωστόν, την εποχή αυτή "παίζονται" στην επικαιρότητα (και στους διαδρόμους των υπουργείων) ονόματα που θα κληθούν σύντομα να αντικαταστήσουν τους υπό παραίτηση "γαλάζιους"» επικεφαλής των ΔΕΚΟ και εταιριών υπό δημόσιο έλεγχο.

Τα κριτήρια όμως αυτή τη φορά δεν περιλαμβάνουν (πρωτίστως, τουλάχιστον) την εμπειρία της... αφισοκόλλησης αλλά αξιοκρατικά προσόντα, άσχετα με το κομματικό παρελθόν των υποψηφίων.

Ο Χαμαιλέοντας, λοιπόν, έπεσε πάνω στο όνομα που φέρεται από αξιόπιστες πηγές ότι θα προταθεί για CEO του ΟΠΑΠ σε αντικατάσταση του κ. Χρ. Χατζηεμμανουήλ. Είναι του κ. Αθανάσιου Παπαγεωργίου (καμία σχέση με τον έχοντα διατελέσει υποδιοικητής της ΑΤΕ), δικηγόρο το επάγγελμα, που έκανε όνομα ως υπεύθυνος Human Resources στον ΑΘΗΝΑ 2004. Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε από συναδέλφους του της τότε εποχής, το παρωνύμιο που του είχε κολλήσει (αξιοκρατικά) ήταν ο "γάτος"!

Η στήλη εύχεται, αν τελικά ο ΓΑΠ συναινέσει στο συγκεκριμένο όνομα, να αποδειχθεί, όπως και στο ΑΘΗΝΑ 2004 έτσι και στον ΟΠΑΠ, ... "γατόνι" για το καλό του οργανισμού!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v