Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 6 2004

ΣΜΕΧΑ: Επτά παρέστησαν, τέσσερις… ψήφισαν!!!

Όπως θα πρόσεξαν οι πλέον παρατηρητικοί από τους αναγνώστες του euro2day.gr, ”όλα τα λεφτά” στις διαδικασίες συγκρότησης του Δ.Σ. ΣΜΕΧΑ αφορούσαν στη θέση του προέδρου, αφού για τις θέσεις του αντιπροέδρου (η πλέον βασική από τις υπόλοιπες), του γραμματέα και του ταμία υπήρχε, ως φάνηκε και εκ του αποτελέσματος, σύγκλιση απόψεων.

Για την ομάδα Παπαριστείδη-Σίνου-Πουλαρίκα το ζητούμενο ήταν να πάρει τη θέση του προέδρου, γεγονός που δεν έγινε δεκτό από την άλλη τριάδα (Παντελάκης, Δαβερώνας, Καραμανώφ) και από τον ”μπαλαντέρ” της όλης υπόθεσης, τον Αλ. Μωραϊτάκη, πράγμα λογικό, αφού είχε ήδη συμφωνήσει με τους ”άλλους” να αναλάβει αυτός τη θέση του προέδρου.

Κι έτσι στην τυπική ψηφοφορία ψήφισαν μόνον οι τέσσερις που τα είχαν βρει, ενώ οι άλλοι τρεις απείχαν απλώς παριστάμενοι, ακόμη και για τις θέσεις στις οποίες είχαν προτείνει τα ίδια ακριβώς πρόσωπα!!!

Κάτι μου λέει ότι σε αυτό το διοικητικό συμβούλιο θα έχουμε έντονες διεργασίες, ιδιαίτερα αν προκύψουν ζητήματα τα οποία εύκολα θα μπορούσαν να διχάσουν τα μέλη της συγκεκριμένης επαγγελματικής τάξης.

Και υπάρχουν πολλά τέτοια ζητήματα…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v