Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 14 2012

Σφηνάκια για μετατάξεις ΑΧΕ, CNP Marfin και Ιασώ

Σφηνάκια για μετατάξεις ΑΧΕ, CNP Marfin και Ιασώ
AXE - Μετατάξεις: Η μία μετά την άλλη οι τραπεζικές ΑΧΕ προτείνουν σε υπαλλήλους τους να μεταταγούν σε άλλες υπηρεσίες των ομίλων.

Στόχος η μείωση του κόστους λόγω της σημαντικής πτώσης της αξίας συναλλαγών.

Χθες μία ακόμη τραπεζική χρηματιστηριακή υπέβαλε πρόταση σε 20 από τους 120 υπαλλήλους της να μεταταγούν στον όμιλο, καλύπτοντας κενά κυρίως σε επίπεδο back office.
Όσοι δεχθούν τη μετάταξη θα διατηρήσουν τις απολαβές τους, αλλά θα υπογράψουν 6μηνες συμβάσεις.

Σε άλλες τράπεζες η διάρκεια των συμβάσεων που προτείνονται φθάνει ως και την τριετία, αλλά οι μισθοί εξομοιώνονται με τα νέα «κουρεμένα» επίπεδα που ισχύουν για τους τραπεζοϋπαλλήλους.

CNP Marfin: Η ασφαλιστική εταιρεία (μέλος της γνωστής γαλλικής πολυεθνικής και της Λαϊκής Τράπεζας) μας είχε συνηθίσει να προωθεί τα προϊόντα της στην Ελλάδα μέσω συνεργαζόμενων τραπεζικών δικτύων (Marfin Egnatia και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο).

Όμως, το νέο προϊόν της στον χώρο της υγείας (Bonjour Health) προτίθεται να το προωθήσει μέσα από συνεργασία της με ανεξάρτητα δίκτυα πωλήσεων.

Και πολύ πιθανόν τα ίδια ανεξάρτητα δίκτυα θα χρησιμοποιηθούν μελλοντικά και για την προώθηση νέων προϊόντων της εταιρείας.

Το ζήτημα είναι πως τα ανεξάρτητα δίκτυα ασφαλιστικών πωλήσεων «περισσεύουν» στις μέρες μας.

Κάτι οι περικοπές κόστους των ασφαλιστικών εταιρειών, κάτι οι ασφαλιστές των εταιρειών που έκλεισαν και έμειναν στον δρόμο οδήγησαν στη δημιουργία νέων, πολυπληθών, ανεξάρτητων σχημάτων διαμεσολάβησης, που διεκδικούν και αυτά μερίδιο κόντρα στην οικονομική κρίση.

Και κόντρα στην πολιτική των ασφαλιστικών εταιρειών να τους περιορίσουν τα περιθώρια πίστωσης, μετά τα πρώτα μεγάλα κανόνια που ήχησαν στην αγορά…

ΙΑΣΩ General: Νέος εμπορικός διευθυντής στο ΙΑΣΩ General ο κ. Αντώνης Χονδρονίκος, ο οποίος έχει προϋπηρεσία στον όμιλο της Ευρωκλινικής και σε διάφορες εταιρείες του χρηματοοικονομικού κλάδου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v