Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 1 2012

Συμφωνία Λυμπέρη με Φιλιππόπουλο, Κυριακού

Συμφωνία Λυμπέρη με Φιλιππόπουλο, Κυριακού
Σε συμφωνία με τις Αττικές Εκδόσεις του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου, ενδεχομένως και με τη Δάφνη Επικοινωνίες του ομίλου Κυριακού, φέρονται να έχουν φτάσει, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, οι Εκδόσεις Λυμπέρη για την παραχώρηση τίτλων περιοδικών.

Συγκεκριμένα, στις Αττικές Εκδόσεις ακούγεται ότι περνούν οι τίτλοι των περιοδικών «7 μέρες TV», «Εγώ!» και «Hello!», ενώ με τη Δάφνη Επικοινωνίες, αναφέρουν άλλες πηγές, συζητείται το μέλλον τεσσάρων ακόμη. Δεν διευκρινίζεται αν οι τίτλοι έχουν πωληθεί ή αν παραχωρείται η εμπορική τους εκμετάλλευση.

Εάν οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν, τα οφέλη είναι σημαντικά. Οι Αττικές Εκδόσεις ουσιαστικά γίνονται απόλυτα κυρίαρχες στην αγορά τηλεοπτικών περιοδικών (έχουν ήδη τα περιοδικά «Τηλεθεατής» και «Τηλέραμα»), ενώ με τα «Εγώ!» και «Hello!» δημιουργούν σημαντικές συνέργειες τόσο με τις ήδη υπάρχουσες εκδόσεις τους, όσο και με τα sites που έχουν λανσάρει το τελευταίο διάστημα.

Ο όμιλος Κυριακού, από την πλευρά του, θα αποκτήσει νέους τίτλους σε τομείς που δεν κάλυπτε το χαρτοφυλάκιό του, ενώ -σημειωτέον- έχει εν υπνώσει και τους τίτλους που πήρε από την ΙΜΑΚΟ.

Προφανώς, σε ό,τι αφορά τον όμιλο Λυμπέρη, πρόκειται για αμυντική κίνηση, δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος ο κ. Λυμπέρης σε ομιλία του προς τους εργαζόμενους, τις επαφές με τα δύο σχήματα καθώς και με τον όμιλο Αλαφούζου (οι φήμες τον θέλουν να ενδιαφέρεται για τις Τεχνικές Εκδόσεις) τις ζήτησαν και τις επέβαλαν οι πιστώτριες τράπεζες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v